Antivirüs devi McAfee de başkan adayı oldu...

Çılgın antivirüs devinden büyük sürpriz: ABD başkanlığına aday oluyor!

Antivirüs devinin sürprizi!

McAfee antivirüsün kurucusu, paranoyak ve eğlenceli karakter John McAfee, ABD başkanlık yarışına katılmaya karar vermiş gibi görünüyor. Resmi başvurusunu gerçekleştiren McAfee, The Hill'in söylediğine göre "henüz duyurulmamış yeni bir parti kuracak."

Daha önceki basın raporları, McAfee'nin yarışa katılmasını isteyen binlerce e-posta aldığını iddia ettiğini ve "danışmanlarının" da bu fikri desteklediğini göstermekteydi. O sırada kimse bu danışmanların kim olduklarını bilmiyordu ancak eski bir Google çalışanı Kyle Sandler, McAfee'nin kampanya yöneticilerinden biri olarak adlandırılmış durumda.

Her başkanlık yarışının başlangıcı oldukça ilginç sahnelerin ortaya çıkmasına sebep oluyor. Ancak 2016 başkanlık ön seçimleri gerçekten özel olacak gibi gözüküyor. Donald Trump'ın yanı sıra McAfee'nin de katılması ile beraber Amerika politikasının oldukça ilginç bir yöne doğru ilerlediği kesin.

Antivirüs yazılımları satarak servetini elde eden, Belize'deki komşusunun öldürülmesi hakkında sorgu için aranan, habercilerin önünde Rus Ruleti oynamaktan çekinmeyen ve daha pek çok ilginç durumun merkezinde bulunan McAfee'nin yarışa katılması, önümüzdeki sene yapılacak olan seçimlerin ilginç bir film senaryosuna dönüşmesini bile sağlayabilir...

Okuyucu Yorumları