Anywhere.fm: Her yerde MP3'ler yanınızda

Tüm müzik arşivinize sadece bir internet bağlantısı üzerinden erişmek ister misiniz?

Her yerde MP3

İnternet portalı Anywhere.fm kullanıcıya istediği sesi mp3 formatında çevrimiçi kaydedip dünyanın her yerinde dinlemesine imkan tanıyor. Tek şart: İnternet bağlantısı

Püf nokta: kendi şarkılarınız yanında arkadaşlarınızın da şarkılarını dinleyebiliyorsunuz. Bu özelliği, Mp3tunes.com gibi benzer hizmetler sağlamıyor.

Karşı tarafa yüklenmiş her şarkı listesi daha sonra rahatça bir fare tıkı ile genişletilebiliyor. Avantaj: Kaydetme alanının boyutu şu anda sınırsız. Böylece kullanıcı gelişi güzel istediği kadar şarkı yükleyebilir ve tüm müzik arşivini ayaküstü dinleyebilir.

Sıkıcı bir kayıt aşamasına gerek yok: Kullanıcı adı ve şifre yeterli. Ayrıca bu hizmet ücretsiz.

Program, müzik yazılımı olan iTunes'un sadece görünümüne sahip değil aynı zamanda yine benzer bir yükleme aracına da sahip. Bu yazılım sayesinde kullanıcı rahatlıkla tüm iTunes müzik arşivini Anywhere.fm ile birleştirebilir ve tatile gittiğinde rahatlıkla dinleyebilir.

Dipnot: Hizmet şu anda beta aşamasında.

CHIP Online'ın Yorumu:
Web tabanlı kaydetme hizmetleri piyasada fazlasıyla bulunmakta. Anywhere.fm'in ayrıcalığı ise ayaküstü diğer arkadaşların ve kullanıcıların müziklerini de dinleyebilme imkanı vermesi. İstisnai bir konfor sunuyor. Bunu dışında geliştiricinin nihai sürüme kadar heyecan verici özellikle ekleme imkanı da var: Mesela diğer kullanıcıların şarkı listelerini görmek gibi.

Okuyucu Yorumları