AOC, 240Hz AGON G-SYNC Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor

AOC'nin AGON AG251FG modeli 240Hz'lik yenileme hızına, 1ms'lik tepki süresine ve daha az hareket bulanıklığı için NVIDIA ULMB'ye sahip.

AOC, 240Hz AGON G-SYNC'i getiriyor

AOC, şimdiye kadarki en hızlı NVIDIA G-SYNC uyumlu oyun monitörü ile karşınızda. AOC'nin AGON AG251FG modeli 240Hz'lik yenileme hızına, 1ms'lik tepki süresine ve daha az hareket bulanıklığı için NVIDIA ULMB'ye sahip. Üstelik NVIDIA G-SYNC'in sunduğu hızlı tepki süresine ek olarak, ekranda ayrıca AOC Shadow Control (Gölge Kontrolü) ve ergonomik AOC Ergo Dial Base gibi diğer birinci sınıf oyun monitörü özellikleri de bulunuyor.

NVIDIA kullanıcıları için en yüksek akıcılık

AOC'nin AGON AG251FG ekranı, esporda genelde kullanılan 24 inçlik panelden biraz daha büyük olan 24.5 inçlik Full-HD bir TN paneline (16:9 format, 1920 x 1080 piksel) sahip. 240Hz yenileme hızı ve dahili NVIDIA G-SYNC modülü ile, mümkün olan en akıcı oynanabilirliği isteyen NVIDIA grafik kartına sahip oyuncular için mükemmel bir seçenek. G-SYNC Teknolojisi ekran kırılmasını ortadan kaldırıp ekran tutukluğunu da en aza indirirken aynı zamanda da girdi gecikmesini de azaltmak için ekranın yenileme hızını grafik kartının GPU'su ile eşzamanlıyor. Monitörün 1ms'lik tepki süresi ve NVIDIA ULMB özelliği de hareket bulanıklığını ve hayalet görüntüyü en aza indirgeyerek oyuncuların en hızlı durumlarda bile jilet gibi keskin görüntülerin keyfini çıkarmalarını sağlıyor. AOC Ürün Müdürü Alfonso Clemente bununla ilgili şunları söylüyor: "Bizler, AOC olarak, bütün iddialı oyuncular ve oyun tutkunları için NVIDIA'in önemini anlıyoruz. İşte bu yüzden,her geçen yıl PC'de oyun deneyimini en gelişmiş kart teknolojileri ile geliştiriyoruz. Bu sebeple ödüllü 240Hz monitörümüzün G-SYNC uyumlu versiyonunun lansmanını yapmaktayız."

Profesyonel oyuncular için rahatlık

Bütün AGON monitörlerinde olduğu gibi, AG251FG modeli de oyuncuların rahatını ve performansını artıracak bir dizi birinci sınıf özellik ile sunulacak. Bunlar arasında eğilme, sağa sola dönme ve yükseklik ayarına (rahat bir de yükseklik ölçüsüne) sahip AOC Ergo Dial Base, toplanır bir kulaklık tutucu ve bir taşıma kolu da bulunuyor. Uzun süren oyun seansları boyunca gözlerin yorulmasını engellemek için ise, AOC Flicker Free Teknolojisi de titreşimi en aza indiriyor. AOC'nin Düşük Mavi Işık modu ise zararlı olabilecek kısa dalga boyundaki mavi ışığı azaltıyor. AOC'nin Gölge Kontrolü seçeneği ise karanlık oyun ortamlarında ek bir avantaj olması amacıyla, ekranın geri kalanını etkilemeden aşırı karanlık alanları aydınlatarak oyuncuların elini güçlendiriyor.

AOC'nin AGON AG251FG monitörünün, Ağustos 2017'de piyasaya çıkması bekleniyor. Üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyat ise 539 USD.

AG251FG modelinin özellikleri

Model adı

AG251FG

Panel

24.5¨ TN @ 240 Hz

Çözünürlük

1920 x 1080 piksel

Sync teknolojisi

G-SYNC

Sinyal girişi

1 x HDMI
1 x DisplayPort
4 x USB 3.0
Ses çıkışı
Kulaklık girişi /çıkışı

Ürüne özgü özellikler


Ergonomik ayak
NVIDIA ULMB modu
Stereo hoparlörler
1ms tepki süresi

Avrupa Lansmanı

Ağustos 2017

Üretici tarafından tavsiye edilen fiyat

539 USD

Okuyucu Yorumları