AOC'nin beyaz LED'leri geldi!

LCD monitörler arasında yeni LED modeller eklenmeye devam ediyor. İşte AOC'den 2 yeni model...

AOC'nin beyaz LED'leri!

Datagate Bilgisayar, Türkiye distribütörü olduğu AOC'nin beyaz LED aydınlatmalı monitörlerini Türk tüketicisiyle buluşturuyor. Çevreci özelliklerle donatılan ürünler, özellikle 16:9 geniş ekran formatıyla evde film izleme keyfini artırıyor.

Index Grup bünyesinde faaliyet gösteren Datagate Bilgisayar, Türkiye distribütörü olduğu AOC'nin E936Swa ve E2236Swa model düz ekran LED monitörlerini Türk tüketicisiyle buluşturuyor. Enerji tasarrufu sağlayan ve beyaz LED arka ışığa sahip olan bu modeller, 16:9 geniş ekran formatına uygun olarak üretildi. Yeni monitörler, yenilikçi çevre dostu teknolojisi ve piyano parlaklığına sahip şık tasarımlarıyla son kullanıcıların ilgisini çekmek istiyor.

AOC monitörlerde, 2.000.000:1 (DCR) ultra yüksek kontrast oranı ve 250 cd/m² parlaklık ile dikkat çekiyor. Kullanıcının ekran üzerinde özellikle vurgulanmasını istediği alanları seçmek için kullanabileceği, her zaman canlı renkler (Dynamic Color Boost) sağlayan beş seviyeli bir menü bulunuyor. İzleyici, kötü aydınlatılmış film sahnelerini izlerken bile üç boyutluluk izlenimi ediniyor. Hızlı hareket eden sahnelerde, 5 milisaniyelik (gri/gri) hızlı tepki süresi sayesinde görüntülerde bozulma ve bulanıklaşma yaşanmıyor. 47 cm (E936Swa) ve 54,6 cm (E2236Swa) ekran boyutuna sahip, Windows uyumlu modeller, sevilen filmlerin resim dönüştürme sırasında kalite kaybı olmadan orijinal görüntü oranında gösterilmesini sağlıyor.

Harici disk bağllanabiliyor

Harici disk bağllanabiliyor

AOC, rahat parametre yapılandırması için iki eşzamanlı alternatif sunuyor. Ekran üzerindeki menü, yanal monte edilmiş ve şık Navi-touch düğmeleri yoluyla ya da i-menü kullanılarak ayarlanabiliyor. AOC'nin i-menü yazılımıyla, tüm gösterim işlevlerini fareyle masaüstünden kontrol etmek mümkün oluyor. Ürünlerin üzerindeki USB 2.0 bağlantısıyla, flash disk, harici disk, kamera gbi cihazlar, bilgisayarlar aracılığıyla rahatlıkla kullanılabiliyor.

Yeni modeller, maksimum 20-30 watt değerindeki düşük enerji tüketimiyle, uluslararası çevre kuruluşu EPEAT tarafından en üst sınıflandırma olan "Gold" belgesine layık görüldü. Ürünlerin çevre koruma özelliği, Amerikan Çevre Koruma Kurumu EPA'nın da en yeni çevre standartlarıyla (5.0) uyumluluk sergiliyor. Enerji tasarrufu modu etkinleştirildiğinde, yüzde 50'ye varan oranlarda enerji tasarrufu sağlanabiliyor. Otomatik güç kapatma zamanlayıcısı ise kullanıcının ekranın ne kadar süre sonra kapanacağını (1-24 saat) belirlemesine olanak veriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları