AOC, yeni göz korumasıyla karşınızda

AOC G2260VWQ6 ve G2460VQ Anti-Blue Light Teknolojisi ile oyuncuların gözlerini koruyor.

Oyunculara göz koruması

AOC, bir milisaniyelik tepki süresine ve Anti-Blue Light Teknolojisine sahip, AMD FreeSync™ etkinleştirilmiş iki yeni oyun monitörünü oyunculara sunuyor. Bu teknoloji, ışık tayfının mavi kısmının bir parçası olan zararlı, kısa dalga boyundaki ışığı azaltıyor. Göze zararlı olan bu ışık dalgaları yüzde 90'dan fazla azaltılırken renk doğruluğu ve görsel derinlikten ise hiçbir şekilde ödün verilmiyor. Bu da, oyun deneyiminin her zamanki gibi mükemmel olduğu, gelişmiş göz koruması ile daha mükemmel bir hale getirildiği anlamına geliyor. G2260VWQ6 modeli, 215 USD (KDV hariç) ve G2460VQ modeli 255 USD (KDV hariç) tüketici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatlarından piyasada bulunabilecek.

Oyuncular için gelişmiş göz koruması

Kısa mavi ışık dalgaları, insan gözüne farklı biçimlerde büyük oranda zarar verir. Işığın zararlı kısmını ortadan kaldırmak için, AOC'nin Anti-Blue Light Teknolojisi, 450 nm olan dalga boyu pikini çok daha güvenli olan 460 nm düzeyine getirir. Sonuçta, zararlı ışık %90'dan fazla bir oranda azaltılmış olur. Bu teknoloji, mavi ışığı sadece filtrelemek ya da engellemek yerine onu değiştirerek, renklerin görüntü kalitesinden hiç ödün vermeden her zamanki kadar mükemmel kalmasını sağlar.

En iyi haliyle oyun

AMD FreeSync™ ve 60 hertzdeki bir milisaniyelik tepki süresi sayesinde, oyuncular görüntü kırılması, tutukluk, gecikme ya da hareket bulanıklığı olmadan ultra akıcı bir oyun deneyimi elde ederler. Bu da, hem amatör hem de profesyoneller olmak üzere tüm oyuncular için hiçbir engel olmadan oyun oynamayı sağlar. AOC, daha önce rekabetçi oyun oynamanın gereksinimlerine karşılık veren ve 144 Hz'lik yenileme hızına ve AMD FreeSync™ 'e sahip AOC G2460PF ve G2770PF adında iki modelin daha piyasaya çıktığını duyurmuştu. Dört modelin tümü, yüksek görsel derinlik ve detay sağlayan 80 milyona bir, dinamik kontrast oranına sahip.

Okuyucu Yorumları