AOC yeni monitör segmentine giriyor

AOC'nin yeni monitörleri, ev ve ofis kullanıcılarını tatmin edecek iddialı işlevlerle geliyor!

AOC'den iddialı monitörler!

Monitörler büyüdükçe büyüyor: Daha yüksek çözünürlüklere ve 61 cm'den 68.6 cm'ye (24 inçten 27 inçe) çıkan ekran diyagonallerine doğru bir yönelim var. Yine de 49.5 cm (19.5 inç) segmenti Avrupa'daki satışların önemli bir miktarını oluşturmaya devam ediyor. Ekran uzmanı AOC, tam altı yeni ve rekabetçi model ile bu segmentte iyi bir başlangıç yapıyor. Gelişen 50, 60 ve 70 ürün serilerindeki bu şık ve on parmağında on marifet monitörler, AOC'nin ev ve ofis kullanıcılarına sunduğu taahhütleri yerine getirdiğinin de bir göstergesi.

Yeni ürün segmenti

AOC, LED arka aydınlatmalı bu yeni ekran gamını geniş portföyüne ekleyerek 49.5 cm (19.5") segmentinde iddialı olmak istiyor. Daha yaygın olan 50.8 cm'lik (20 inçlik) versiyonlarından sadece biraz daha küçük olmasına rağmen, yeni modeller belirgin şekilde daha düşük fiyatlardan satışa sunulacak.

Etkin LED teknolojisi

Yeni 19.5 inçlerin hepsi enerji tasarruflu TN panellere ve en yeni LED arka adınlatmaya sahipler. Düşük enerji tüketimiyle bu monitörler, hem uzun vadede sahibine tasarruf sağlıyorlar, hem de çevre dostu bir teknoloji ile geliyorlar. 50 ve 60 ID modelleri 250 cd/m² parlaklık düzeyi (70ID modellerinden birinde parlaklık düzeyi 200 cd/m²), 1,000:1 tipik kontrast oranı (dinamik: 20,000,000:1) ve keskin ve net görüntü kalitesi sağlayan sadece 5 ms'lik tepki süresi sunuyorlar. AOC bazı modelleri kullanıcıya, isteğe bağlı olarak, DVI port, dahili hoparlörler ve kapsamlı ergonomik özelliklerle de sağlayabiliyor.

Okuyucu Yorumları