Apex Legends'ta birinci sezon heyecanı!

Apex Legends'ın birinci sezonu başlarken 499.937 hesap hile sebebiyle kapatıldı!

Apex Legends'da 1. sezon heyecanı

Apex Legends'ın 1. Sezonu artık başladı ve Respawn'ın daha önce açıkladığı güncellemelerin (yeni bir karakter, denge değişimleri, karakter kutuları onarımları gibi) yanı sıra, şu ana kadar 499.937 hesabın hile yapmak sebebiyle yasaklandığı da açıklandı. Artık oyuncuların hile ve istismarları bildirmek için daha iyi yöntemleri bulunuyor ve bu yöntem, Squad sekmesinden veya karakteriniz öldükten sonra izleme görünüşünde kullanılabiliyor.

Her ne kadar bir anti-speed hackleme sistemi bulunuyor olsa da, Respawn "bulduğumuzu düşündüğümüz ve bir sonraki sunucu güncellemesinde onaracağımız bir bug sebebiyle istediğimiz kadar etkili değil" açıklamasını yapıyor. Geliştirici, bu sorunu en yakın zamanda çözmeyi ümit ediyor.

Erişilebilirlik tarafında ise alt yazıların boyutu ayarlanabilecek ve Bloodhound'un Threat Vision yeteneğini de içeren daha fazla renk körlüğü seçenekleri sunulacak. Ayrıca Respawn, Razer Chroma aksesuarları için de destek sunmakta. Artık uçaktan ilk atladığınız sırada, aksesuarlarınız arkanızda bıraktığınız duman izi ile aynı renkte yanabilecek. Ayrıca klavyeniz, fareniz ve/veya başlığınız, ganimet topladığınızda, Apex Kutuları açtığınızda, silahınızla ateş ettiğinizde, hasar aldığınızda ve ultimate yeteneğiniz hazır olduğunda ışıklanabilecekler...

Okuyucu Yorumları