Apple'a geri dönmeye sıcak bakıyor!

Bilgisayar dünyasının renkli ismi, 24 yıl sonra yuvasına, yani Apple'a geri mi dönüyor?

Apple'ı heyecanlandıran haber

Geçtiğimiz yıl Microsoft'u geride bırakarak dünyanın en değerli teknoloji şirketi olan Apple, üç kurucu ortak tarafından kuruldu; Steve Jobs, Ronald Wayne ve Steve Wozniak. Bilgisayar mühendisi Wozniak 1976'da Apple'ın kurulmasıyla beraber Apple I ve Apple II bilgisayarlarının yapımında büyük çaba sarfettikten sonra 1987'de şirket için çalışmayı bıraktı. Ortaklığından dolayı parasını almaya devam eden Wozniak, Apple'a geri dönüş yapabileceğini belirtti.

60 yaşındaki bilgisayar mühendisi Apple'ın bugünü hakkında sorulan sorulara şu şekilde cevap veriyor; "İnanılmaz. Ürünler, birinden sonra diğeri, kalite ve bombaları." Steve Jobs'ın 2004'ten bu yana aldığı üçüncü sağlık izni göz önüne alındığından eskilerden, Apple'a dönmeye sıcak bakan bir ismin Apple'da aktif bir role gelmesi kafaları çok karıştıran bir durum olmaz.

Wozniak, Apple ürünleri için bir de küçük eleştiride bulunuyor; "Benim düşünceme göre Apple satışlardan bir şey kaybetmeden daha açık olabilir. Ama eminim Apple için doğru kararları veriyorlardır."

Okuyucu Yorumları