Apple, AirPods Kutusu İçin İlginç Şeyler Düşünüyor

Apple yeni bir patent başvurusu, firmanın AirPods için yeni işlevler düşündüğünü gösteriyor!

Apple'dan sıradışı AirPods fikri!

Apple'ın yeni patent başvurusu, yakın bir gelecekte AirPods'un kutusuna pratik birkaç işlev kazandırabilir.

Patently Apple'ın keşfettiği patent, AirPods kutusunun sadece kulaklıkları şarj etmekle kalmadığını, Apple Watch ve iPhone 8 gibi cihazları da şarj ettiğini gösteriyor. Elbette bir patent başvurusu, işlevin gerçeğe dönüşeceğini garantilemiyor. Yine de firmanın bu tür bir kablosuz şarj yeteneğini düşünmesi ilginç.

Apple, AirPods Kutusu İçin İlginç Şeyler Düşünüyor

Patentin kapsadığı cihazlar oldukça geniş ancak bazı ilginç detaylar da var:

"Bu tür cihazlar arasında örneğin taşınabilir müzik çalıcılar (örneğin MP3 cihazları ve Apple'ın iPod cihazları), taşınabilir video oynatıcılar (örneğin taşınabilir DVD yürütücüler), cep telefonları (örneğin Apple'ın iPhone cihazları gibi akıllı telefonlar), video kameralar, dijital kameralar, projeksiyon sistemleri (örneğin holografik projeksiyon sistemleri), oyun sistemleri, PDA'lar ve tabletler (örneğin Apple'ın iPad cihazları), laptop'lar (örneğin MacBook'lar) veya diğer mobil bilgisayarlar bulunabilir."

Apple, iPhone 8'de kablosuz şarj olup olmayacağı konusunda şimdiye kadar pek ipucu vermedia ancak en azından firmanın aklından bu tür bir düşüncenin geçtiğini görebiliyoruz. Kablosuz şarj başta sadece Apple Watch'ta kullanılsa bile herhalde çoğumuz bunu memnuniyetle karşılayacağız.

Okuyucu Yorumları