Apple App Store'a Microsoft Office damgası!

Apple'ın App Store'unda, birkaç gündür çok sert bir Microsoft rüzgarı esiyor!

App Store'a Microsoft damgası

Geçtiğimiz hafta Microsoft, Office uygulamalarını büyük mobil platformlarda tamamen bedava hale getirmişti. Microsoft'un daha önceden Office 365 üyeliğiniz olmasını istediği düşünülürse, bu hamle oldukça büyük bir etki yarattı.

Duyurunun ardından, Microsoft'un Office uygulamaları Apple'ın App Store listelerinin en üstüne sıçradı. haber yayına hazırlanırken Word bedava kategorisinin en üstünde yer alırken, Excel altıncı sırada yer alıyordu ve PowerPoint dokuzuncu sırada bulunuyordu.

Bu sıralamaya bakılırsa, bedava hamlesinin kullanıcılar tarafından oldukça iyi karşılandığını söylemek mümkün. Ancak belirtmek lazım ki, bu "bedava" kullanım, sadece bireysel kullanım için geçerli ve firmalar için geçerli değil.

Microsoft, Office 365'i desteklemek adına bir süredir bazı ürünler kullanmaktaydı. Firma yakın zamanda bütün üyelerin sınırsız bulut depo hakkına sahip olacağını duyurmuştu ve bundan önce de mobil Office uygulamaları kullanıcıları üyeliğe çekmek için bir yöntem olarak kullanılmaktaydı.

Apple da aynı zamanda Office uygulamalarını App Store'u açtığınızda ilk sayfada beliren "Editörün Seçimi" olarak işaretleyerek bu indirme sayısına yardımcı oluyor.

Okuyucu Yorumları