Apple, bu uygulamaları Dünya için kullanacak!

Apple, hepimizi ilgilendiren önemli gün için App Store'u baştan aşağıya donattı!

App Store'un özel haftası!

Apple, her yıl 22 Nisan'da kutlanan Dünya günü için bu yıl özel bir program hazırlıyor. Konuyla ilgili World Wildlife Fund'la (WWF) birlikte bir işbirliğine giden Cupertinolu firma kullanıcıların özel olarak tasarlanmış bazı uygulamalar için sipariş vermesiyle söz konusu vakıfa önemli bir bağış toplamaya yardımcı olmayı hedefliyor. 24 Nisan'a kadar geçerli olacağı belirtilen bu önemli girişim kapsamında elde edilen gelirler; ormanlardan okyanuslara, vahşi yaşamdan besin kaynaklarına dek gezegenin doğal kaynaklarını korumayı amaçlayan organizasyonun bu alandaki küresel çözüm hedeflerine yardımcı olunması planlanıyor.

Bağış programına dahil olan onlarca uygulama arasında Angry Birds 2, Hearthstone, VSCO ve Trivia Crack gibi popüler uygulamalar da yer alıyor. Apps for Earth adı verilen bu kampanyanın yanında firma ayrıca App Store'un tasarımını da bu temaya uygun bir biçimde çevresel bilinci arttırmak adına mesajlar içerecek şekilde yeniden düzenledi. Eğer App Store'u ziyaret ederseniz, siz de neden bahsettiğimizi gözlerinizle görebilirsiniz.

Apps for Earth kapsamında ayrıca hayvanlar hakkında 16 makaleye ücretsiz erişim, iPhone üzerinden Dünyanın 360 derecelik panoramik görüntüsü, dijital suda oyun ve origami gezegenle fotoğraf çekip paylaşma gibi sürprizler de yer alıyor.

Bu önemli kampanyayla ilgili daha fazla bilgiye hem World Wildlife Fund'ın resmi sitesinden hem de Apple'ın Apps for Earth'e özel hazırladığı kendi sayfasından erişebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları