Apple bundan sonra ne yapacak?

Apple yeni ürünlerini piyasaya sürdü. Peki bundan sonra Apple ne yapabilir?

Apple şimdi ne yapacak?

iPad piyasaya sürüldü, iPhone 4 satışa sunuldu. Peki Apple şimdi ne yapacak? İşte Apple, önümüzdeki zamanlarda bunlardan biriyle karşımızda olabilir.

Apple, öncelikle Apple TV'ye ağırlık verebilir. Apple TV piyasadan çok olumlu tepki toplayamamıştı. Ve geçtiğimiz günlerde yeni gelecek Apple TV'nin 1080p HD video desteği, cloud depolama sistemi kullanacağı ve fiyatının 99 dolar olacağı söylenmişti.

İkinci bir plan ise, iPod üzerine olabilir. Her Sonbahar yeni bir iPod ortaya çıkaran Apple, bu yıl da bunu yapmak isteyebilir. Üçüncü bir ihtimal ise iPod yerin Apple'ın iPod touch üzerine yoğunlaşması. iPod touch'ın yeni modeli, iPhone 4 kasasını ve bazı özelliklerini taşıyabilir.

Dördüncü ihtimal, Apple'ın Macbook'lar üzerine yoğunlaşacağı yönünde. Aslında bu biraz düşük bir ihtimal çünkü Apple son zamanlarda mobil cihazlara çok odaklanmış durumda.

Son ihtimal ise iPad 2. Tabii ki henüz ülkemize bile gelmeyen iPad çok yeni ama zaten bu yılın sonlarında da yeni bir iPad görmeyi beklemiyoruz. Ancak 2011 yılında iPad 2'nin çıkmayacağını kim söyleyebilir?

Okuyucu Yorumları