Apple'dan şaşırtıcı Win7 Google reklamları

Apple'dan Windows 7'yi ezmek için yeni bir hamle: Üstelik bu kez işin içinde Google da var...

Şaşırtıcı Win 7 reklamları!

Apple'ın reklam departmanında çalışanların, Microsoft'a açıktan olduğu kadar alttan alttan sataşmayı çok sevdiği bir gerçek.

Televizyon reklamlarıyla açıktan Microsoft ile dalga geçen ve çok popüler reklamlara imza atan Apple, Windows'un sorunlarını vurgulayarak, rahat bir bilgisayar kullanma tecrübesi yaşamak isteyenleri Mac'e geçmeye çağırıyor.

İnternet reklamlarında da aynı durum geçerli ve Apple hayranlarına bolca malzeme çıkıyor. The Next Web'den Alex Wilhelm, bu ilginç reklamlardan birini gündeme taşıdı. Apple'ın Google reklamlarında özellikle üzerinde durduğu nokta Windows 7. AdWords sisteminde "download Windows 7", "Windows 7 download" arama sonuçlarında Apple'ın oldukça eğlenceli reklamları çıkıyor. Elbette Apple'ın esas müşteri kitlesi yurt dışında olduğundan Google'da bu reklamları göremezseniz şaşırmayın. Mevcut ekran görüntüsüne göz atın.

"Upgrading to Windows 7? There's never been a better time to switch to a Mac. Find out why..." yani "Windows 7'ye mi yükseltme yapıyorsunuz? Mac'e geçmek için daha iyi bir zaman olmadı. Nedenini öğrenmek için tıklayın" diyen reklamlar oldukça ilgi çekici.

Okuyucu Yorumları