Apple'dan Windows 7 desteği

Apple bir yandan Windows 7'yle dalga geçen reklamlar yapıyor, diğer yandan ise...

Apple'ın Windows 7 aşkı!

Apple en son reklamlarıyla Windows tarihiyle dalga geçmesine ve Windows 7'yi Windows ME ile kıyaslamasına karşın Windows 7 desteği sunacak.

Apple'ın meşhur olan reklamları Windows tarihinin pek popüler olmayan yazılımlarıyla Windows 7'yi ilişkilendiriyor. Windows Vista, ME ve 2.0 ile dalga geçen reklamlar Windows 7'nin çıkışından önce başlamıştı.

Apple, Microsoft'un en popüler yazılımlarından olan Microsoft Office için Mac desteği sunuyor. Son 3 yıl içerisinde Mac üzerinde en popüler yazılımlar arasında Windows XP ve Windows Vista yer alıyordu.

Apple'ın sunacağı yeni destek ise Windows 7 Boot Camp desteği olacak. Bu sayede Apple bilgisayarlara Windows 7 kurulabilecek. Apple MacBook sahipleri resmi Windows 7 desteği istiyordu, bu kararla onlar da mutlu olacak, hem de bu yıl bitmeden. Ancak bütün Mac'ler için değil. 2006'dan önce çıkan eski iMac'ler ve MacBook Pro'lar bu özelliği desteklemeyecek. Bunun sebebi de pek açık değil, çünkü bu bilgisayarlar teorik olarak Windows 7'yi çalıştıracak özelliklere sahipler.

Okuyucu Yorumları