Apple, Gizemli Bir Cihaz Üzerinde Çalışıyor

Apple'ın üzerinde çalıştığı bu gizemli cihazın ne olduğunu kestirmek, şimdilik pek de mümkün değil!

Apple'ın gizemli cihazı!

Apple'ın aldığı patentlerle ünlü bir firma olduğunu ve bu patentleri çoğu zaman olduğu şekliyle göremediğimizi biliyoruz. Bu defaysa karşımızda herhangi bir patent değil, kanlı canlı bir ürün örneği duruyor. Söz konusu Apple olunca, elbette bu bazı kesim kullanıcılar için heyecanlanmaya değer, ancak öte yandan ürünün bir 4K Apple TV olmadığı da açık.

Fedaral İletişim Komisyonu tarafından takip edilen bir dosyadan sızan hemen yukarıdaki fotoğraftaki ürünün ne olduğu şu an için gizemini koruyor. Bluetooth ve NFC kablosuz özelliğine sahip olduğu bilinen ürünün, bir kapı giriş sistemine ilişkin bir çalışma olduğu ilk tahminler arasında. NFC özellikli bir rozet okuyucusu olabilir. Bununla beraber Apple bu ürünü kendi kurumsal tarafı için de kullanabilir. Yani son kullanıcılar bu ürünü raflarda hiçbir zaman bulamayabilirler.

Bu ürünle ilgili gelen bir diğer iddia ise, Apple'ın Nisan 2017'de açacağı Apple Park'ta anahtarsız giriş sisteminde bu cihazları kullanacağı yönünde. Elbette bu da mümkün olabilir, bekleyip ürünün akıbetini göreceğiz...

Okuyucu Yorumları