Apple, Hatayı Reklamından Kaldırdı!

Apple'ın yeni reklamında bile kendini gösteren küçük hata, firma tarafından "hiç olmamış gibi" düzeltildi!

Apple, hatayı "yok etti"!

Geçen hafta Apple'ın yayınladığı bir reklamda, iOS 11'de bulunan görsel hata gözden kaçmamıştı. Tabi, gördüğünüz bir şeyi görmemiş hale gelmemiz mümkün değil ama Apple, reklamı tamir ederek hatalı kısmı videodan kaldırdı. iOS'taki sorun ise yerli yerinde duruyor.

iOS 11'de çıkan sorunların çokluğu, Apple'ın bir sonraki büyük iOS güncellemesini bile geciktirmesine neden olmuştu. Firma artık iOS 12'de hata onarımlarına odaklanmayı düşünüyor ve yeni işlevlerin birçoğu, daha sonraki güncellemelere bırakılacak. iOS 11'deki küçük bir sorun ise iMessage'ın kilit ekranında çıkan uyarı metninin, çok kısa bir süreyle uyarı baloncuğunun dışına taşabilmesiydi.

9to5Mac'ten Benjamin Mayo sorunla ilgili bir hata raporu oluştursa da Apple, bu raporu bilinmeyen bir nedenle kapatmış bulunuyor.

Apple, YouTube'taki reklamı düzeltirken herkesin yapamayacağı bir şey yaparak, reklamı aynı bağlantı üzerinde tutmayı başardı. Bu yüzden reklamdaki hatayla ilgili haberleri okuyan ve reklamı izleyenler, hiçbir hata göremiyorlar.

Okuyucu Yorumları