Apple hayranının Nokia aşkı!

Apple hayranından Nokia Lumia 900'e övgü dolu sözler. Ya da en azından MS öyle olduğunu iddia ediyor

Apple hayranının Nokia aşkı!

Hüseyin Cem Köylü

Size daha önce Apple'ın eş-kurucusu Steve Wozniak'ın büyük bir Lumia 900 ve Windows Phone işletim sistemi hayranı olduğunu aktarmıştık. Windows Phone web sitesinde bir "Apple hayranından" geldiği iddia edilen bir e-postayı yayınlayan Microsoft, Apple fanlarının da Lumia 900 ve Windows Phone'u sevdiklerini iddia etti.

Scott G. adlı kişiden geldiği söylenen e-posta, Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer'a yazılmış. E-posta'yı MacBook Pro'sundan yazdığını söyleyen Scott G. uzun yıllardır Apple ürünlerinin hayranı olduğunu söylüyor. Fakat geçen gün yeni Lumia 900'ü incelediğini ve diğer cihazlardan çok farklı olduğunu söyleyen Scott G. kesinlikle Lumia 900'ü kullanacağını söylüyor.

Lumia 900'ün ses kalitesini beğendiğini de kaydeden Scott G. bunu e-postasında şu sözlerle aktarıyor: "Ben açıkçası telefonumu, telefon olarak kullanıyorum. Aslında pek çok akıllı cepte bu özellik göz ardı ediliyor hatta kaybediliyor. Çalışanlarımdan biri, iPhone'u bıraktığım için bana teşekkür etti, çünkü artık sesimi çok daha net ve kolay duyabiliyormuş. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ama bu, ben ve işim için çok büyük bir öneme sahip."

Lumia 900'ün, aracındaki Senkronizasyon sistemiyle çalışmasını, "çöp" uygulamaların bulunmamasını ve Windows Phone Live Tiles özelliğini de beğendiğini söylüyor Scott G.

Okuyucu Yorumları