Apple hayranları değişiyor mu

Yeni bir Apple cihazını alabilmek için oluşan uzun kuyruklar, yeni iPad ile tarihe mi karıştı?

Apple'cılar değişiyor mu?

San Francisco'daki "yeni iPad" kuyruğundaki değişiklik, Apple hayranlarının yavaş yavaş değiştiğinin işaretçisi olabilir.

Mart 2011'deki iPad 2 kuyruğunda tabletin hayranları, sıraya girerek bir şehir bloğunun dört yanını sarmışlardı. Ancak bu seferki sıra, bloğun tek bir yüzünü bile doldurmakta zorlandı. Görünüşe bakılırsa Apple hayranları, biraz daha bekleyerek cihazlarını internetten almaya artık daha sıcak bakabiliyor.

Scott Miner, Apple'ın San Francisco mağazasına girerek yeni iPad'i ilk satın alan kişi olmayı kolaylıkla başardı. Salesforce.com yazılım mühendisi Yanik Grignon ise belki de kuyruğa giren en zeki kişiydi. Bütün geceyi yatağında geçiren Grigon, ön-sipariş cihazları için sıraya girmek üzere 6:30'da kalktı. Grigon, "sırada birinci olmak gibi bir amacım yoktu" diyor.

Apple'ın önemli ismi Steve Wozniak ise, sırada "gerçek bir insan" gibi beklemenin kendisi için önemli olduğunu söylerken, bir dahaki sırada kendisini görmek isteyenlere FourSquare hesabını takip etmelerini önerdi.

Okuyucu Yorumları