Apple'ın yapamadığını onlar yaptı!

Apple'ın bir türlü yapamadığı şeyi, sadece 4 kişiden oluşan bu ekip yaptı bile...

Apple yapamadı, o yaptı!

Apple uzun zamandır iWatch isimli akıllı saati üzerinde çalışıyor ama henüz ortaya elle tutulacak bir sonuç çıkmış değil. Dört kişilik bir ekipten oluşan Androidly isimli firma ise, Androidly isimli akıllı saatleriyle bir anda kendilerini tüm dünyaya duyurmayı başardılar.

Google Play üzerinde bulunan yüzlerce, hatta binlerce uygulamayı rahatlıkla kullanmaya imkan tanıyan akıllı saat, Facebook, Twitter, Gmail, Google Maps, Cut the Rope ve Angry Birds gibi milyonların kullandığı uygulamaları harika bir şekilde çalıştırıyor.

2 inç'lik dokunmatik ekrana sahip olan cihaz, 320 x 240 piksellik çözünürlüğü bu alana sığdırmayı başarmış. Birbirinden tamamen bağımsız olarak çalışan özellikleri üzerinde barındıran Androidly içerisinde telefon, kamera ve GPS barındırıyor. Arama yapıp cevaplayabildiğimiz, 2 megapiksellik kamerası ile resim çekebildiğimiz ve Google aracılığı ile yönümüzü bulabildiğimiz bu cihaz, aynı zamanda Android 2.2 sürümü, 256MB'lık RAM ve SD kart bölümlerine de sahip.

SD kart kısmı aracılığı ile 16GB'a kadar kullanılabilir alana sahip olmamıza olanak tanıyan Androidly, yetmezmiş gibi Wi-Fi ile dilediğimiz yerden internete bağlanmamıza olanak tanıyor. Bunların yanında saat, Bluetooth desteği ile de diğer cihazlara bağlanmamıza yardımcı oluyor.

Ürün şimdilik ön siparişe açık ve satış fiyatı 229 dolar. Dileyenler için 459 dolarlık iki saatin bulunduğu "partner pack" ve 916 dolarlık, içerisinde dört saatin bulunduğu "team pack" gibi opsiyonlar da mevcut.

Okuyucu Yorumları