Apple'ın yapmasını dilediğimiz 8 şey!

Apple'ın cepler, tabletler ve PC'lerden sonra, bu alanlara da büyük yenilik getirebileceğine eminiz!

Apple'dan 8 isteğimiz...

Apple, akıllı cebi, tableti veya dijital müzik çalıcıyı icat etmedi, ancak varolan bir teknolojiyi daha iyi bir şekilde sunarak onu bir bakıma keşfetti. Peki ya Apple, daha geniş bir alanda faaliyet gösteriyor olsaydı? İşte Apple'ın hayatımıza sunmasını hayal ettiğimiz 9 şey:

1. Ev otomasyonu: Otomatik ev aletleri hakkında yıllardır çok şey duyduk. Apple'ın bu alanda bir girişimde bulunması, ilginç ürünler ortaya çıkmasıyla sonuçlanabilir.

2. Fotoğrafçılık

Steve Jobs'un Lytro görüşmesi, bize Apple'ın en azından "fotoğrafı çektikten sonra odaklanmaya" izin veren teknolojiyi iPhone için düşündüğünü gösteriyor.

3. Mobil ödeme

ABD'li kullanıcıların yararlanabildiği EasyPay, NFC teknolojisi ile birleştirilse ve diğer mağazalarda da kullanılır hale getirilirse, bizce oldukça hoş olabilir.

Güç sorunu, TV ve fazlası...

Güç sorunu, TV ve fazlası...
Apple'ın yeni bir TV üzerinde çalıştığı söyleniyor

4. Güç

Güç, taşınabilir cihazların önemli bir sorunu olmaya devam ediyor. Örneğin iPad'in büyük bölümü pilden oluşuyor. Gelecekteki Apple cihazları piller yerine yakıt hücrelerini kullanabilir. Patentlere baktığımızda Apple'ın böyle bir fikri gerçekten aklından geçirdiğini görüyoruz.

5. TV

Medya kutularının ve çeşitli medya cihazlarının yerini alan bir TV, sanırız hepimizin hoşuna gidecektir. Apple'ın bu tür bir TV üzerinde çalıştığı söyleniyor.

6. İş

Steve Jobs'un kurumsal piyasadan nefret ettiği bilinse de teknoloji meraklısı çalışanlar, iPad ve iPhone'larıyla işe geliyorlar. Son zamanlarda yapılan bir araştırmaya göre çalışanların yüzde 87'si bu kişisel cihazları, özellikle iPhone'u iş amaçlı kullanıyor.

7. Araç içi eğlence/bilgi sistemleri

Araba içi eğlence sistemleri genellikle pek iyi değiller ve adeta Apple'ın ilgisine ihtiyaç duyuyorlar.

8. Üretim

Apple'ın büyük bir yatırım yaparak yenilikçi üretim yöntemleri ve sistemleri meydana getirmesi, global anlamda dengeleri değiştirebilir.

Okuyucu Yorumları