Apple'ın yeni oyuncağı bu mu?

Pek çok iddiası doğru çıkan sitenin yayınladığı bu fotoğraf, Apple'ın yeni oyuncağı olabilir mi?

Apple'ın yeni oyuncağı bu mu?

Apple'ın bilinen tasarımları arasında iPod Touch, Yeni iPad gibi cihazlar bulunuyor. Fakat internet ortamlarında gezen daha önce görülmemiş bir tasarım daha mevcut.

Birçokları tarafından ağızdan ağıza gezen, Apple'ın piyasaya çıkarmaya hazırlandığı iPad Mini'nin tasarımına ait olduğu iddia edilen bu görsel, 9to5mac sitesine ait. Yayınlanan haberde Apple'ın 7 inçlik tablet kategorisine girmeye hazırlandığı ve cihazın görseldeki gibi olacağı söyleniyor. Öğrenilen diğer bilgilere arasındaysa iPad Mini'nin, Yeni iPad'e göre çok daha ufak kenarları olması bulunuyor.

iPad Touch ve Yeni iPad tasarımları arasında yer alacak olan cihaz, özellikle Yeni iPad'e göre yapacağı ince kenar tasarımıyla, piyasada bulunan 7 inçlik rakiplerine göre biraz daha büyük bir ekran ile karşımıza çıkacak. Apple blogger'larından John Gruber'e göreyse iPad Mini, ya da bazı çevreler tarafından iPad Air olarak dile getirilen cihaz, tıpkı iPod Touch gibi 7.2 mm'lik ince bir tasarıma sahip olacak. Apple, iPad Mini'nin tek elde tutulabileceğini iddia ediyor ve bu da demek oluyor ki cihaz, iPad'in 652 gramlık ağırlığından daha hafif olacak.

Okuyucu Yorumları