Apple'ın sürprizi iPad mini 3 olabilir!

Apple, bugün bir değil, iki bombayı birlikte patlatabilir! Peki ama ikinci bomba ne olacak?

İki bomba birden mi geliyor?

Apple'ın bugün düzenleyeceği etkinlikte iPad Air 2'yle tanışma olasılığımız oldukça yüksek. iPad mini 3'ün görünme olasılığının ise şimdiye kadar düşük olduğu düşünülüyordu.

iPad mini 3 hakkında bugüne kadar çok fazla dedikoduya rastlamadık, tek bildiğimiz tabletin 2015'te piyasaya sürülebileceğiydi. Ancak Mac Otakara'dan gelen yeni bir rapor, çok uzun beklememize gerek kalmayacağını söylüyor. Bilgiyi "güvenilebilir kaynaklardan" edindiğini söyleyen web sitesine göre yeni Mini, iPad Air 2'yle birlikte 16 Ekim'de tanıtılacak.

Teknik özellik konusundaysa mini 3 hakkında çok fazla şey bilinmiyor. Sitenin tek söylediği, tabletin Touch ID parmak izi güvenliği işleviyle ile gelebileceği. Önceki dedikodular, tabletin iPad mini 2'yle aynı form faktörüne ve ekran boyutuna sahip olacağını, ancak gövdesinin biraz incelebileceğini söylüyordu. Bu dedikodular, tablette A8 işlemciye yer verileceğini de söylemekteydi.

Mac Otakara sitesine göre etkinlikte yeni iPad'lerin yanında yenilenmiş Smart Cover ve Smart Case serisi de karşımıza çıkabilir.

Okuyucu Yorumları