Apple, iPad Pro'ya bu özellikleri mi ekliyor?

Apple'ın sır gibi saklanan "süper" tableti iPad Pro'dan gelen sızıntılar hızlandı! İşte son iddia...

iPad Pro'dan yeni bombalar!

Apple'ın bir süredir beklenen "profesyonel" tableti iPad Pro, yeniden sızmaya başladı. 12.9 inç büyüklüğünde bir ekranın sahibi olacağı bilinen Apple'ın Pro tableti, çok yakında karşımızda olabilir. Apple'ın 9 Mart'ta düzenleyeceği etkinlikte Apple Watch'u tanıtırken yanında yeni tabletini de göstermesi beklentilerimiz arasında.

iPad Pro'nun yeni sızıntıları arasında ise gerçekten çarpıcı noktalar bulunuyor. USB 3.0 bağlantı noktasını Apple'ın bu tabletinde görebiliriz. Böylece kullanıcılar iPad Pro'ya klavye ve farelerini Bluetooth bağlantısı olmaksızın kablolu şekilde de bağlayabilirler. Yine bu tabletle USB bellekleri kullanmak da mümkün olacak.

Apple, USB 3.0 bağlantısının yanı sıra yeni tableti için bir başka teknoloji üzerinde de çalışıyor. Tableti hızlı şarj özelliği ile donatacak olan Apple, böylece profesyonel kullanıcıları uzun süre priz başında bekletmemeyi amaçlıyor.

Apple, hem USB 3.0 hem hızlı şarj özelliğinin yanında tabletin son tasarımında birkaç yeni özellikle daha karşımıza çıkabilir. Şimdilik 9 Mart etkinliğini bekliyoruz, eğer o etkinlikte iPad Pro'yu göremezsek, bekleyişimiz eylül ayına değin sürebilir.

Okuyucu Yorumları