Apple, iPhone 3.0'ı ne zaman tanıtacak?

Apple'dan büyük iPhone sürprizi: iPhone 3.0 yazılımı popüler cebi farklı bir boyuta taşıyacak...<br />

Apple'dan iPhone sürprizi!

Apple, son zamanlardaki en büyük kar kaynağı olan iPhone'u daha da geliştirmek için kolları sıvadı. Özel olarak geliştirileniPhone 3.0 yazılımı özellikle uygulama geliştiricilerin ilgisini çekecek. Ayrıca dedikodulara göre yeni sürüm birkaç iPhone eksiğini de giderecek...

iPhone'da çalışabilecek özel uygulamalar geliştirmeyi isteyenler için bu işlemi daha kolay ve daha etkili hal getirecek olan iPhone 3.0 yazılımı önünüzdeki hafta Apple tarafından özel hazırlanan bir konferansta tanıtılacak.

iPhone 3G geçtiğimiz yaz piyasaya çıkmış ve yıl bitmeden 11 milyon adetten fazla satmayı başarmıştı. 2008 için 10 milyon iPhone satışı hedefleyen Apple, toplamda 13,7 milyon adet satarak kendi yüksek beklentilerini bile aşmayı başarmıştı. iPhone'un en büyük başarısı olarak Apple'ın kendi online mağazasında sattığı uygulamalar gösteriliyor. Apple Ocak ayında yaptığı açıklamayla, kurulduğu günden beri 500 milyondan fazla uygulamanın indirilmiş olduğu ve toplam 15 bini aşkın farklı uygulamanın mağazada yer aldığını belirtmişti.

Okuyucu Yorumları