Apple, iPhone 6C'den vaz mı geçiyor?

Gelen yeni bilgilere göre Apple, iPhone'un bu sürümünü bu sene piyasaya sürmeyebilir!

Bu iPhone gerçek olmayabilir!

Konu Apple olunca gündemde sürekli yeni bir sızıntı, yeni bir haber var elbette. Bu yılın başından beri süregelen sızıntılardan biri de elbette Apple'ın "ucuz yollu iPhone" serisini devam ettireceğine yönelik. Apple'ın iPhone 5C ile başlattığı akımı iPhone 6C ile sürdürme düşüncesi iddiası ortalığı kasıp kavururken, ortaya çıkan iPhone 6C görselleri ve bilgileri de bunları doğrular nitelikte elbette. Fakat yeni gelen bazı bilgilere göre Apple, bu atağından şimdilik vazgeçmiş gibi. En azından bu yıl için...

Sermaye piyasalarıyla ilgili Cowen And Company Analisti Timothy Arcuri'nin analizine göre Apple bu yıl iPhone 6C'yi piyasaya sürmeyecek. Bunun sebebi olarak ise Apple'ın iPhone 6 ve 6 Plus'ın satış momentumunun etkilenmesini istememesi. Şu an satışlardan memnun olan Apple'ın C serisi telefonunu rafa kaldırmadığı da biliniyor. Arcuri'ye göre Apple, bu projesini şimdilik erteleyecek.

Öte yandan iPhone 6C'nin plastik bir kasayla değil de, alüminyum bir gövdeyle geleceğine ve böylece iPhone'un Premium hissini sunacağına yönelik bilgiler de mevcut. Apple tarafından ise herhangi bir açıklama henüz yok, muhtemelen her zaman olduğu gibi yine bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları