Apple, iPhone 7S'i atlayabilir!

Yeni dedikodulara göre Apple, önümüzdeki sene hiç beklemediğimiz bir iPhone 8 tanıtabilir!

iPhone 7S hiç olmayabilir!

Apple'ın bir sonraki cihazı iPhone 7, bu senenin sabırsızlıkla beklediğimiz telefonları arasında. Bununla birlikte analistler, gelecek seneki modelin daha ilgi çekici olacağını tahmin ediyorlar. İddialara göre iPhone 8 yepyeni bir tasarımla gelecek ve Apple'ın alıştığımız "S" modelini atlayacak.

Değişikliklerin iPhone 6 ile 6S arasındaki gibi değil, daha köklü olacağı söyleniyor. Samsung'un 2017 model iPhone için OLED ekran hazırlamakta olduğunu biliyorduk. Bunun yanında Apple'ın kablosuz şarj ve home düğmesini ortadan kaldıran Touch ID ekran gibi teknolojiler üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Apple'ın iPhone 7S atlayıp iPhone 8'e geçip geçmeyeceğini bilmiyoruz, ancak firmanın iPhone 6S'ten beklediğini alamadığı, telefonun yeterince talep görmediği biliniyor. "S" döngüsüne denk gelen telefonlar, çekiciliğini kaybetmiş görünüyor ve kullanıcılar, artık daha çok yenilikle karşılaşmak istiyorlar. Satışlarını artırmak isteyen Apple, bunu S serisi yerine daha önemli yeniliklerle gelen iPhone'lar tanıtarak sağlayabilir.

Okuyucu Yorumları