Apple Katlanabilir iPhone Geliştiriyor Olabilir!

İddiaya göre Apple, çok da uzak olmayan bir zamanda, şimdiki iPhone'lara hiç benzemeyen bir iPhone ile karşımıza çıkacak!

Katlanabilir iPhone için hazırlanın

Wall Street'ten gelen bir öngörüye göre çok uzak olmayan bir gelecekte katlanabilir iPhone ve iPad mini 4 karışımı bir cihaz hayaliniz gerçek olabilir. Bank of America Merrill Lynch analisti Wamsi Mohan, CNBC'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kaynaklarımıza göre Apple şu an bükülebilir bir iPhone üzerinde çalışıyor (katlanabilir bir tablet de olabilir)".

Mohan'a göre bu cihaz 2020'de piyasaya sürülecek. Apple'ın katlanabilir ve bükülebilir telefonlar trendine çok geç kalmadan girmek istediği söyleniyor. Samsung'un Galaxy X'i katlanabilir yapacağı söylentileri dışında, Lenovo, Huawei, Sony ve LG'nin de bükülebilir cihazlar üzerinde çalıştığı iddialarını duymuştuk.

ZTE geçtiğimiz yıl katlanabilen çift ekranlı bir telefon olan Axon M'yi piyasaya sürmüştü. Bükülebilir bir ekranı olmasa da bu telefon piyasada bükülebilir girişimde ilk adım olarak görülüyor. Markanın bir sonraki modelde katlanabilir cihazın tek parça bükülebilir bir ekrana sahip olmasını hedefliyor.

Şu an şahit olduğumuz bükülebilir ekranlar, sayısız katlanamaya karşı dayanıklı değil, ancak bu durum 2020'ye kadar değişebilir.

Okuyucu Yorumları