Apple'ın yeni mağazası Store Akasya açıldı!

Kısa bir süre önce Zorlu Center'da açılan ve büyük ilgi gören Apple'ın yeni mağazası açıldı!

Apple Store Akasya açıldı!

Kısa bir süre önce Zorlu Center'da açılan ve büyük ilgi gören Apple'ın yeni mağazası açıldı! Apple'ın Türkiye'deki 2'nci ve Dünya'daki 444'üncü mağazası olan Apple Store Akasya Acıbadem 25 Ekim Cumartesi günü saat 10:00'da kapılarını halka açtı.

Cumartesi günü saat 10:00'da kapılarını ziyaretçilere açan yeni Apple Store Akasya'da tüm Apple ürünleri bir arada sunuluyor. iPhone'lar, iPad'ler, Mac'ler, iPod'lar ve geniş aksesuar seçenekleriyle beraber elbette Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 6 ile iPhone 6 Plus da ziyaretçilerle buluşuyor.

Apple Store Akasya'da, ziyaretçiler için de avantajlar mevcut. Herkese ücretsiz servis ve hızlı kablosuz internetin sağlandığı Apple Store Akasya'da; Mac, iPhone, iPad ve iPod satın alan herkese mağazadan çıkmadan önce satın alınan ürünün hazır ve çalışılabilir hale getirilmesi için ücretsiz kurulum hizmeti de veriliyor. Öte yandan Apple ürün ve hizmetlerinden daha fazla bilgi almak isteyen herkes için ücretsiz günlük atölyeler bulunuyor. Atölyelere katılmak için websitesine girerek randevu almak mümkün. Ziyaretçiler, 'One to One' hizmet verilen kişisel eğitimlere yılda sadece 199 TL'ye kaydolabiliyorlar.

Apple Store'da, çocuklar için özel olarak tasarlanmış çeşitli programlar sunuluyor. Örneğin, Okul Gezisi ve Apple Kampı; çocukların düşünmelerini, öğrenmelerini ve yaratıcılıklarını kullanmalarını sağlamak için iki muhteşem fırsat. Okul gezisi ile çocuklar muhteşem projeler yaratarak bu projelerini mağazayı bir sahne gibi kullanarak başarılarını aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşabilirler.

Yaz dönemindeki Apple Kampı ile 8-12 yaş arasındaki çocukların hayallerini hayata geçirme fırsatı yakalayacakları 3 günlük atölyeler sunuluyor. Çocuklar kendi filmlerini yapmayı öğrenecek veya kendi çizimleri ve ses efektleriyle tasarladıkları interaktif kitaplar da oluşturabilecekler. Ve her atölye, Apple Yaz Kampı Gösterimi ile biterek çocukların tamamlanmış projelerini öğrenciler ve öğretmenleri ile paylaşmalarını sağlayacak.

Bir bakışta Apple Store Akasya

Ürünler

Tüm Apple ürünleri Apple – iPhone'lar, iPad'ler, Mac'ler, iPod'lar ve geniş aksesuar seçenekleri bulunacak.

Servis

  • Herkese ücretsiz, hızlı kablosuz internet sağlanıyor.
  • Mac, iPhone, iPad veya iPod satın alan her müşteriye, mağazadan çıkmadan önce satın alınan ürünün hazır ve çalışılabilir hale getirilmesi için ücretsiz kurulum hizmeti veriliyor.
  • Apple ürün ve hizmetlerinden daha fazla bilgi almak isteyen herkes için ücretsiz günlük atölyeler bulunuyor. Atölyelere katılmak için websitesine girerek randevu almak mümkün.
  • 'One to One' hizmet verilen kişisel eğitimlere yılda sadece 199 TL'ye kaydolabilirsiniz.

Apple Store'da, çocuklar için özel olarak tasarlanmış çeşitli programlar sunuluyor. Örneğin, Okul Gezisi ve Apple Kampı; çocukların düşünmelerini, öğrenmelerini ve yaratıcılıklarını kullanmalarını sağlamak için iki muhteşem fırsat. Okul gezisi ile çocuklar muhteşem projeler yaratarak bu projelerini mağazayı bir sahne gibi kullanarak başarılarını aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşabilirler. Yaz dönemindeki Apple Kampı ile 8-12 yaş arasındaki çocukların hayallerini hayata geçirme fırsatı yakalayacakları 3 günlük atölyeler sunuluyor. Çocuklar kendi filmlerini yapmayı öğrenecek veya kendi çizimleri ve ses efektleriyle tasarladıkları interaktif kitaplar da oluşturabilecekler. Ve her atölye, Apple Yaz Kampı Gösterimi ile biterek çocukların tamamlanmış projelerini öğrenciler ve öğretmenleri ile paylaşmalarını sağlayacak.

Okuyucu Yorumları