Apple Music, Referans İle Deneme Süreci Sunabilir

Apple, müzik servisine daha fazla kullanıcı çekmek için çözüm arayışlarını sürdürüyor!

Apple referans sistemine geçti!

Apple Music üyeliği almak konusunda kararsız olan kişiler için müjdeli bir haber, Cupertinolu teknoloji devi Apple'dan geldi. Apple, Apple Music için bir aylık ücretsiz deneme seçeneği sunacak ancak bu teklifi değerlendirmek için gerekli bazı şartlar bulunuyor.

Apple'ın promosyonundan faydalanmak için sadece bir Apple Music Premium kullanıcısı tarafından gönderilebilecek bir referans linkine ihtiyacınız var ve daha önceden var olan bir Apple Music üyeliğiniz varsa bu ücretsiz deneme sürecinden faydalanamıyorsunuz.

Apple'ın attığı bu adım sadece müzik servisine yabancı olanlar için değil, daha önceden müzik servisinin deneme sürecinin sonlanmasının ardından servisi kullanmayanlar için de iyi bir haber. Bu sayede yeni bir hesap ile başvurduğunuz takdirde referans linki aracılığı ve standart Apple Music üyeliği ile toplamda dört aylık bir ücretsiz deneme sürecinde Apple Music'in sunduğu tüm ayrıcalıkları deneyimleme şansınız var.

Bununla birlikte bu promosyon şu an için herkese açık değil. Yine de Apple'ın Spotify'ı Birleşik Devletler'de ödemeli kullanıcı sayısı konusunda alt etmesinin ardından daha fazla kullanıcıyı servisine çekmeye devam etmek istemesi, bu teklifin yakın zamanda daha geniş bir kitleye sunulacağını düşünmek için mantıklı bir neden.

Referans linkleri, Apple'ın müzik servisine daha fazla kullanıcı çekmek için denediği çözümlerin arasında en yenisi. Cupertinolu teknoloji devi, Verizon ile işbirliğine giderek servis sağlaycısının Beyond Unlimited ve Above Unlimited veri planlarına geçen kullanıcılara bedava Apple Music üyeliği hediye etme yolunu da tercih etmişti.

Okuyucu Yorumları