Apple, online mağazayı "kapattı!"

Apple, yeni site tasarımı ile birlikte, online mağazası konusunda da önemli bir yeniliğe imza attı!

Apple, mağazayı "kapattı!"

Apple'ın online mağazası, düne kadar Apple ana sayfasından bağımsız bir bölüm olarak hizmet veriyordu. Ancak Apple, ana sayfasında yaptığı değişiklikle birlikte, bağımsız mağaza uygulamasını tarihe gömdü.

Apple'ın online mağazasına ulaşmak isteyenler, daha önce www.apple.comtr/shop adresini kullanıyordu. Ama şimdi bu adres, kullanıcıları doğrudan www.apple.com.tr adresine yönlendiriyor. Aynı şekilde, store.apple.com adresine gitmeye çalışanlr da, b adresine yönlendiriliyor. Bunun yanında, şirketin ana sayfalarında yer alan "mağaza" ibaresi de ortadan kalkmış durumda. Bunun yerine, ekranın sağ köşesinde bir "çanta" simgesi bulunuyor.

Tüm bunların anlamı, Apple'ın, mağaza sitesini ana sayfası ile bütünleştirmiş olması. Online ortamda bir Apple ürünü satın almak isteyenler, ana sayfa üzerinden doğrudan o ürünün sayfasına gittiğinde, artık sayfada yer alan "hemen satın al" butonuna veya "satın alın" seçeneğine tıklıyor. İstedikleri modeli seçip satın aldıklarında, ürün çantaya aktarılıyor ve geriye ödeme yapmak kalıyor.

Okuyucu Yorumları