Apple Watch Edition: Alması da zor, iadesi de

Apple Watch'un en lüks ve en pahalı sürümü olan Edition, farkını iade sırasında da gösterecek!

İadesi de farklı!

10.000 dolarlık başlangıç fiyatıyla satışa sunulan Apple Watch'ın Edition sürümü, belki de Apple'ın ürettiği en lüks ürünlerden biri. 9to5Mac'in bir raporunda iddia ettiğine göre, bir Apple Watch Edition'ı iade etmek de normalden farklı bir prosedüre sahip olacak ve ürün, çizikler ve oyuklar için birden fazla kez kontrol edilecek. Raporda söylendiğine göre, bir Edition saat mağazaya iade amacı ile getirildiğinde, öncelikle kat personeli tarafından görsel olarak incelenecek. Eğer ürün bu personel tarafından uygun bulunursa, görevli bir Genius Bar personeli, aralarında mikroskop ve altın terazisi de bulunan özel araçlar ile saati detaylı bir şekilde tekrar inceleyecek.

Eğer bu işi yapacak olan personel o sırada mağazada değilse, iade işlemi gerçekleştirilemeyecek. Edition saatleri bir kez iade edildikten sonra özel "Apple Watch Edition iade çantalarına" yerleştirilecek.

Apple, Watch'un Edition modeli ile beraber, kendisini şimdiye kadar olduğundan daha da fazla bir şekilde şık ve lüks bir marka haline getirmeye çalışıyor. İnsanların bir saate 10.000 dolar ya da daha fazla harcamaları için, öncelikle ürünün yeterince yüksek kalitede olduklarından emin olmaları gerekiyor ve belki de ürünün iadesinin zorlaştırılması, bu konuda yardımcı olabilir...

Okuyucu Yorumları