Apple yeni iPhone 3G S'i resmen tanıttı

Apple sonunda merakla beklenen iPhone 3G S'i tanıttı. İşte WWDC'deki ilk izlenimleri ile yeni iPhone

Ve karşınızda iPhone 3G S

Apple, Worldwide Developers Conferance'da (WWDC) merakla beklenen yeni iPhone'u resmen tanıttı. Görünüşe göre Apple, beğenilen iPhone'u baştan yaratmak yerine, var olan özellikleri geliştirmek ve sonuna bir S eklemenin yeterli olacağına karar vermiş. Speed yani hızı ifade eden bu S'le birlikte anılacak olan iPhone 3G S, Apple'ın iddiasına göre şu ana kadar yapılmış en hızlı iPhone.

Haftalarca sayısız spekülasyona yol açan yeni iPhone'un en önemli özellikleri arasında oto fokus özelliğine sahip 3 MP fotoğraf makinesi, düzenleme yapma imkanı da veren video kamerası, daha uzun pil ömrü, daha hızlı işlemci ve ses kontrolü bulunuyor. Apple'ın duyurduğu rakamlara göre iPhone 3G S, mesajları 2,1 kat, Sim City gibi oyunları 2,4 kat, Excel dosyalarını 3,6 kat ve web sayfalarını 2,9 kat daha hızlı yükleyecek.

Dijital bir pusulası da olan yeni iPhone 3G S'in 16 GB'lık modelinin ABD satış fiyatının 199 dolar olacağı, 32 GB modelin ise 299 dolar olacağı da açıklandı. Avrupa çıkış tarihi 19 Haziran olarak duyurulan telefonun siyah ve beyaz iki modeli olacak. iPhone 3G S'in Türkiye'de resmi çıkış tarihi ise 9 Ağustos olarak duyuruldu.

Okuyucu Yorumları