Apple: Yeni iPod ve MacBook'lar göz kırpıyor

Apple'ın yeni ürünlerini duyurması an meselesi... En azından alametler buna işaret ediyor.

Yeni iPod ve MacBook'lar

Apple, satıcı firmalara önümüzde dört hafta boyunca yetecek kadar MacBook ve iPod stoku bulundurmalarını tavsiye etti. Tecrübelerle sabit olarak Apple bunu ancak yeni bir ürün duyurmadan önce yapar.

İşaretler gittikçe belirginleşiyor: Daha öncelerden dokunmatik olarak kontrol edilebilen bir MacBook hakkında haberler yapılmıştı. Bir Apple çalışanına göre Apple satıcıları iPod ve MacBook'ların tükenebileceği konusunda bilgilendirdi. Özellikle MacBook Pro ve MacBook vurgulandı; MacBook Air değil. Bu da yeni cihazlar için depoların hazır hale getirildiği anlamına geliyor. Uzmanlar yeni ürün tanıtımlarının eylül başlangıcı ile ortası arasında gerçekleşebileceğini düşünüyorlar.

Firmware'de yeni iPod ortaya çıktı
Yeni iPod'lara dair işaretler beta sürümündeki iPhone-firmware 2.1'de de ortaya çıktı. iPhone Atlas'a göre firmware'in içinde tanınmamış bir iPod ile ilgili bilgiler mevcut. Bu tanınmamış iPod, kendini iPod touch'dan belirgin bir şekilde ayırıyor; aynı iPhone 3G'nin kendini ilk nesil iPhone'dan ayırdığı gibi. Apple son yıllarda düzenli aralıklarla yeni iPod modelleri tanıttı. iPod touch'ın tanıtımı ise neredeyse bir sene önce gerçekleşmişti.

Bilgi için:
Apple Türkiye - 0216 454 01 01

Okuyucu Yorumları