Apple Yeniliklere Doymuyor

7 Şubat 2006, Pazara çıktığı andan itibaren dünya gündeminden düşmeyen ve büyük talep gören iPod nano ailesine yeni bir model daha katıldı: Apple yeni 1GB iPod nano'yu tanıttı.

Apple Yeniliklere Doymuyor

2GB ve 4GB iPod nano modelleriyle aynı özelliklere sahip, 240 şarkı veya 15.000 fotoğraf saklayabilen yeni 1GB iPod nano kurşun kalemden ince tasarımıyla en küçük cebe bile rahatlıkla sığabilmekte. Yeni iPod nano, diğer tüm iPod nano modelleri gibi Apple'ın dokunmatik tekeri ve muhteşem renkli ekranına sahip.

Apple Global iPod Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Greg Joswiak yaptığı açıklamada, “Yeni 1GB modelimizle birlikte artık herkes bir iPod nano sahibi olabilecek. 40 milyonun üzerinde satışıyla dünyanın en popüler dijital müzikçaları olan iPod ile şimdi daha çok sayıda müzik tutkunu, benzersiz iPod ve iTunes kombinasyonu deneyimini yaşayabilecek” dedi.

Ultra etkileyici tasarımıyla en küçük cebe bile sığabilen iPod nano’yu beraberinizde her yere taşıyabilirsiniz. Göz alıcı ve yüksek çözünürlüklü renkli ekranı ile iPod nano, kullanıcıların müzik dinlerken albüm kapaklarını görüntüleyebilmelerini, slayt gösterileri izlemelerini ve renkli oyunlar oynayabilmelerini sağlıyor. iPod nano, iPod'da da bulunan 30-pin dock bağlantısını kullanır ve iPod için üretilmiş 2000'in üzerinde aksesuarla kolayca çalışır.

iTunes Music Store ve iTunes dijital müzik kutusu ile kesintisiz entegrasyon sunan iPod nano, bir kullanıcının dijital müzik koleksiyonunu, fotoğraflarını ya da podcast'lerini otomatik olarak iPod nano'ya indiren ve otomatik olarak güncelleyen Apple’ın otomatik senkronizasyon teknolojisini içerir.

Okuyucu Yorumları