Apple'dan sonra LG de "SE"yle geliyor!

Apple'ın iPhone SE'sinin ardından, şimdi de LG'nin G5 SE'si geliyor!

Bir "SE" de LG'den geliyor!

Apple'ın geçtiğimiz ay tanıtımını gerçekleştirdiği; iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın "küçük kardeşi" olarak nitelendirebileceğimiz iPhone SE'nin ardından, bir diğer teknoloji devi de benzer bir isimle yeni bir cihazı kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Apple'ın modelindeki 'SE'nin 'Special Edition'ın kısaltması olduğunu biliyoruz fakat, 'LG G5 SE'deki 'SE'nin ne anlama geldiği şimdilik bir bilinmeyen.

Firma aslında henüz G5 SE'yi resmi olarak duyurmamış olsa da, bu ay satışa çıkan amiral gemisi modeli G5'in daha küçük bir sürümü olmadığını söylemek mümkün. Zira İngiliz perakendeci MobileFun.co.uk tarafından satışa çıkarılan G5 kılıflarında, bu ürünlerin G5 SE'yle de uyumlu olduğuna dair bir ibare mevcut.

Bu noktada elbette, boyut olarak aynı olan yeni cihazın G5'ten hangi noktalarda farklılaştığı sorusu akla geliyor. Cihaz G5'ten hem daha iyi hem de daha düşük özellikler sahip olabilir, hatta standart G5'in temel özelliklerinden bambaşka bir çizgiye bile sahip olabilir. Zira şimdilik bu tahminler yalnızca bir spekülasyon olmaktan öteye gidemiyor.

Okuyucu Yorumları