Apsis, yeni yatırımlarıyla Türkiye'de büyüyor

55'ten fazla ülkedeki faaliyet gösteren Apsis e-posta hizmetleriyle artık Türkiye'de!

Apsis, Türkiye'de büyüyor

E-posta gönderim hizmetleri alanında saygın firmalar arasında yer alan Apsis, Türkiye'deki çalışmalarını genişletme kararı alarak yatırımlarına hız verdi ve ülkemizdeki ilk ofisini İstanbul'da hizmete açtı. 2001 yılında İsveç'te kurulan Apsis, Türkiye'nin yanı sıra Danimarka, Hollanda, Finlandiya, Norveç, Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Hong-Kong'daki ofisleri aracılığıyla 55'ten fazla ülkede 7.500'ün üzerinde şirkete hizmet veriyor.

Kurulduğu ilk günden itibaren yalnızca e-posta pazarlama hizmetlerine odaklanarak bu alanda inovatif çözümler geliştiren Apsis, başta Kuzey Avrupa pazarı olmak üzere faaliyet gösterdiği pek çok ülkede pazar lideri konumunda bulunuyor. Apsis'in hiçbir teknik bilgi gerektirmeyen kullanıcı dostu arayüzü sayesinde e-bülten, e-anket, e-davetiye ve kampanya e-postası gibi iletiler kolaylıkla hazırlanıp gönderimi gerçekleştirilebiliyor.

Apsis Türkiye Ülke Müdürü Turgut Taneli, Türkiye pazarına büyük önem verdiklerini belirtti: "Birkaç yıldır Türkiye'nin önde gelen firmalarına e-posta pazarlama hizmeti sunuyorduk. Ancak gelen talepler nedeniyle İstanbul'da bir ofis açarak faaliyetlerimizi yoğunlaştırma kararı aldık. Türkiye internet kullanımının hızla yükseldiği ve teknolojiden yararlanmayı seven bir ülke. 2011 yılında "İsveç'in En Başarılı Hizmet Şirketi" seçildik. İnanıyorum ki yaratacağımız başarı öyküleriyle Türkiye'de de benzer bir konuma ulaşacağız."

Turgut Taneli sözlerini şöyle sürdürdü: "Müşterilerimize bir uygulama sunmanın çok ötesinde, onlara gerçek anlamda kazanç sağlayacak stratejik hizmetler ve ek eğitimler veriyoruz. Bu sayede e-posta pazarlama hizmetini tüm müşterilerimiz için somut kazanca dönüştürüyoruz. Türkiye'de şimdiden 100'den fazla şirkete hizmet veriyoruz ve bu sayı her geçen gün artıyor," dedi.

Türkçe arayüz ve eş zamanlı raporlama olanakları

Türkçe arayüz ve eş zamanlı raporlama olanakları

Apsis e-posta dağıtımı ve okunması süreçlerinin düzenlenmesi ve kullanıcı arayüzünün pratikliği konusunda hayata geçirdiği geliştirmelerle öne çıkıyor. Apsis'in kullanıcı dostu arayüzü bütünüyle Türkçe olarak kullanılabiliyor. E-posta pazarlama alanına yepyeni bir vizyon kazandıran Apsis, kullanıcı destek hizmetleriyle de farklılık yaratıyor. Tüm Apsis müşterileri, ürün tabanlı soru ve sorunlarda ek ücret ödemeden online ve telefon aracılığıyla destek alabiliyorlar. Apsis'in bünyesindeki Türk mühendisler, dileyen kullanıcılara hem Türkiye'den hem de şirket merkezinin bulunduğu Malmö'den Türkçe destek temin ediyor.

Gerçek zamanlı raporlama konusunda geliştirdiği teknolojilerle öne çıkan Apsis, detaylı ulaştırma, açılma, okunma, sosyal medya erişimi, link erişimi, CTR (Click Through Rate) ve CR (Conversion Rate), satın alma hareketi gibi detayları online ve gerçek zamanlı olarak kullanıcılara sunuyor. Apsis sistemi arka planda CRM veya benzer bir otomasyon uygulaması ile veri alışverişinde bulunabildiği için şirketlerin yazılım altyapılarıyla kolay ve hızlı bir şekilde entegre edilebiliyor.

Apsis kullanıcıları saatte 8 milyonun üzerinde e-posta gönderilebiliyor

Apsis'in kullanıcı dostu arayüzü sayesinde hiçbir teknik bilgiye gereksinim duymadan, herkes kolaylıkla e-posta gönderim kampanyaları hazırlayarak listelerine gönderim yapabiliyor. Apsis aynı zamanda hazır şablonları aracılığıyla hızlı ve kolay kullanım olanaklarını da beraberinde getiriyor. İsveç, Londra ve Hong-Kong'daki veri merkezlerinde bulunan yedekli altyapısıyla ve bütünüyle bulut (cloud) üzerinde çalışan Apsis sisteminde kullanıcılar zaman ve mekan sınırı olmadan diledikleri yerden diledikleri zamanda işlem yapabiliyor ve raporlara ulaşabiliyorlar. Sistemin güçlü altyapısı sayesinde her bir kullanıcının saatte 8 milyonun üzerinde e-posta gönderimi gerçekleştirebiliyor.

E-posta gönderimlerinin alıcılara sağlıklı bir şekilde ulaştırılması Apsis'in öncelikleri arasında yer alıyor. Apsis, sunucularının "beyaz listelerde" yer alması ve "e-posta gönderim hijyeni" konusunda uzman teknik ekibiyle Ar-Ge dahil olmak üzere yoğun çalışmalar yürütüyor. Bu doğrultuda Apsis sistemi Avrupa genelinde tüm önde gelen e-posta istemcileriyle uyumlu olarak çalışıyor.

Okuyucu Yorumları