Aquaman 2 İçin Sürpriz Açıklama!

Aquaman filminin yıldızlarından Patrick Wilson, devam filmi hakkında şaşırtıcı paylaşımlarda bulundu.

Aquaman 2 İçin Sürpriz Açıklama!

Aquaman, 1,3 milyar dolar hasılatı elde ederek DC Comics Genişletilmiş Evreni'nin ticari açıdan en başarılı filmi oldu. Yapım; Wonder Woman'ın ardından eleştirmenlerden en yüksek puanı elde etmeyi başardı.

James Wan'in yönettiği ve Jason Momoa'nın başrolünü üstlendiği yapım; Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman ile gibi birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu, senaryosu, mizah faktörü ve oyuncuların arasındaki sinerji ile dikkat çekti. Aquaman'in eleştirilen bazı yönleri olsa da; genel olarak çok beğenildi.

Aquaman'ın devam filminin çekimlerine şimdiden başlandı. Hatta Aquaman'ın spin-off filmi The Trench, korku-aksiyon türünde, 2020 yılında sinema tutkunları ile buluşacak. Aquaman 2 ise 2022 yılında gösterime girecek.

Patrick Wilson, ilk Aquaman filminde Arthur Curry'in üvey kardeşi ve tahtın varisiydi. Doğal olarak ikili arasında düello yaşandı. Ancak Patrick Wilson, canlandırdığı "Orm" karakterinin devam yapımlarında "Asıl Kötü" rolünü üstlenmeyeceğini açıkladı. Yönetmen James Wan ile bazı detaylar hakkında konuşmadığını savunan Patrick Wilson, "Orm" karakterinin geleceği hakkında çok az bilgi sahibi olduğunu iddia ediyor.,

Arthur Curry ve Orm arasındaki ilişki; Thor ve Loki arasındaki ilişkiyi andırıyor. Bir tarafta kardeşini iyiliğini çağıran Aquaman, diğer tarafta ise Orm bulunuyor. Üstelik Thor'un ikinci filminde olduğu gibi ikisinin barış yapmasını isteyen bir anne mevcut. Lakin New 52 çizgi roman uyarlamasındaki "kötücül-bencil ve aşırı kıskanç" Orm-Arthur ilişkisi filmlere kesinlikle yansımayacak ve bambaşka bir boyut kazanacak.

Okuyucu Yorumları