Aquaman evreninde büyük sürpriz yaşanacak!

DC Comics-Warner Bros ikilisinim yapımını gerçekleştirdiği Aquaman, akllara durgunluk veren bir başarı elde. Sırada spin-off eserler var.

Aquaman serisinde sürpriz!

Warner Bros, Aquaman evreninde geçen bir fantastik-gerilim yapımı üzerinde çalışıyor. DC Comics ve Warner Bros. ikilisi Aquaman'a büyük bir teşekkür borçlu. Zira Genişletilmiş Dedective Comics ürünün son filmi, pek çok Marvel yapımını geride bırakan gişe hasılatı sayesinde; Justice League(Adalet Birliği) evreninin geleceğini aydınlattı.

Aquaman'in devam filmi şimdiden onaylandı; hatta ekip, çekimler üzerindeki çalışmalara başladı. Yönetmen James Wan, biraz sabırlı olmamızı salık verse de; Atlantis'in geçmişini konu alan bir spin-off filminin çekimleri başladı.

Söz konusu film, kaotik kötü canavarlar The Trench'in doğuşunu konu alacak. Elbette yapımda, ilk Atlantis Kralı ve bu canavarlara karşı nasıl savaştığı irdelenecek. Yapımcı stüdyo, projenin gerçekliğini doğrularken, içerik hakkında sır verip sar vermiyor. Bildiğimiz tek şey; yapımın her zamankinden korku ve gerilim dolu olacağı yönünde.

1,3 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde eden Aquaman, Jason Momoa ve Amber Heard ikilisinin performansı ile büyük sükse yapmıştı. Yapımda bu ikiliye; Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman gibi ödüllü oyuncular eşlik etmişti. Yapıımın senaristliklerini ise Geoff Jones, James Wan(kendisi aynı zaman yönetmen koltuğunda oturuyor) ve Will Beall gibi ustalar üstlenmişti.

Okuyucu Yorumları