Arama motorları uzmanları buluşuyor

27-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek SEOzone 2015, dünyaca ünlü SEO uzmanlarını ağırlıyor.

SEOzone '15'te buluşuyorlar!

Seçkin SEO uzmanları SEOzone '15'te!

SEOZEO önde gelen SEO danışmanlarıyla SEOzone 2015 katılımcılarını bir araya getiriyor. Etkinlikte yer alacak bazı uluslararası isimler şu şekilde: "Dünyanın en çok tanınan SEO komünitesi ve Onpage.org'un kurucusu Marcus Tandler, SEOzone 2015'te arama motorlarının geleceğinden bahsedecek. Teknik SEO alanındaki çözümleriyle bilinen DeepCrawl yönetici direktörü Mark Thomas etkinlikte aksiyona dönüştürülebilir 5 önemli SEO stratejisini katılımcılarla paylaşacak. Ülkemizde de çokça bilinen ve SEO başarı ölçümlemesinde dünyada önemli bir yere sahip SEOmonitör kurucusu Cosmin Negrescu SEO trafik datalarının ölçümlemesiyle ilgili deneyimlerini katılımcılara aktaracak" Bu isimlerin yanı sıra, SEMrush eski yöneticisi Alexsandra Tachalova Pazar analizi, İtalya'daki SEO kominitesi lider isimlerinden Andrea Pernici de SEO'da performansın öneminden bahsedecekler.

SEOzone 2015 hakkında ayrıntılı bilgiler ve kayıt için gerekli formlar burada!

SEOzone ve Contentzone oturumları

27 Kasım Cuma günü SEOzone ile 9.30'da başlayacak ilk oturum, SEOZEO kurucusu Yiğit Konur'un açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından sırasıyla Marcus Tandler, Mark Thomas, Richard Millington ve semantik anahtar kelime analizi sunumuyla tekrar Yiğit Konur konferans verecek.

Türkiye'nin ilk uluslararası içerik pazarlama konferansı özelliği taşıyan Contentzone ise ikinci oturum olarak 28 Kasım Cumartesi düzenlenecek. Contentzone da yer alacak uluslararası konuşmacılardan bazıları ise şu şekilde: "Ünlü pazarlama platformu Hubspot kıdemli pazarlama uzmanı Anum Hussain içerik pazarlaması hakkında konuşacak. Distilled dijital pazarlama ajansının içerik stratejisi uzmanı Hannah Smith de içerik pazarlaması hakkındaki deneyimlerini katılımcılara aktaracak. Dünyaca ünlü konferanslarda link inşasından bahseden Jubith Lewis de Contentzone'da katılımcılarla birlikte olacak"

Contentzone etkinliğinde Türkiye'nin içerik üreticisi icerik.com'un kurucusu Tuğçe Seven, YemekSepeti markasının içerik odaklı iştiraklerinden yemek.com'un ürün müdürü Batuhan Apaydın da sunumlarıyla yer alacak.

Aksiyon odaklı workshoplar

27-28 kasımda tamamlanacak oturumlardan sonra uygulamalı workshoplar katılımcıları bekliyor. Alanında uzman kişiler tarafından sunulacak olan workshop etkinliklerinden bazıları şu şekilde olacak: "Teknik SEO alanında uzmanlaşan DeepCrawl'dan EMEA pazarı sorumlusu Tristan Pirouz teknik SEO odaklı workshop ile katılımcılarla bir araya gelecek. Searchmwtrics'te dijital strateji uzmanı olarak görev yapan Shyam Dattani, rakip analizi ve etkin Pazar ölçümlemesi sunumuyla SEMrush müşteri sorumlusu Elizaveta Lavrienko da workshop ile katılımcılara deneyimlerini aktaracak"

İki farklı oturum ve workshoplar için biletler seozeo.com.tr adresinde yer alıyor. Biletler SEOzone giriş bileti, SEOzone ve Contentzone bileti ya da tercihinize göre Workshoplar - SEOzone - Contentzone şeklinde üç farklı seçenekle sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi ve destek için https://zeo.org/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları