Arena, Avaya yetkili distribütörü oldu

Arena Bilgisayar, Avaya ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Arena'dan yeni anlaşma

Uçtan uca kurumsal çözümler sunma anlayışı ile ürün gamına dünyanın en güçlü üreticilerini dahil etmeye devam eden Arena Value, Avaya ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Arena Bilgisayar Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıf Büyüksoy bu önemli gelişme ile ilgili; "Katma değerli iş modeli ile yazılım, donanım ve servis ile uçtan uca çözüm sunan bir yapıda, güçlü markalarımız ve çözümlerimiz ile hizmet vermenin heyecanı içerisindeyiz.

20 yılı aşkın süredir hizmet verdiğimiz iş ortaklarımıza, %80'i mühendislerden oluşan teknik kapasitesi yüksek güçlü kadromuz ile satış öncesi ve sonrası teknik destek sunuyor, ihtiyaç olan her noktada hem kendilerine hem de müşterilerine eğitimler gerçekleştiriyoruz. Yaygın servis ve kurulum ağımız ile iş ortaklarımıza güç katıyoruz. Uzman kadromuz ile iş ortaklarımıza son kullanıcı ile temaslarında da danışmanlık hizmeti sunarak; gerçek katma değeri sunuyoruz. Tüm bunların yanında, sorumluluğunu taşıdığımız tüm markalarımızda demo ürünlerimizi iş ortaklarımızın hizmetine sunuyoruz. Ayrıca Arena bünyesinde bulunun demo merkezimiz ile de tüm iş ortaklarımıza ve müşterilerine kendilerini evinde gibi hissedecekleri bir demo ortamı da sunmaktayız.

Dünya'da ve Türkiye'de sunduğu bütünleşik iletişim çözümleri ile önemli bir fark yaratan Avaya ile iş ortaklarımıza ve iş ortaklarımızın değerli müşterilerine, yeni çözümler sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir milyondan fazla kurumun IP telefon, birleşik iletişim, çağrı merkezi ve iletişim destekli iş süreçleri için Avaya çözümlerini tercih etmeleri ve Fortune 500 listesinde yer alan şirketlerin % 90'ından fazlasının da bu listeye dahil olması; bu alanda iş ortaklarımıza katma değer sağlayacağımız önemli bir gücü ve motivasyonu bizlere sağlıyor.

Bünyemizde kurduğumuz uzman Avaya mühendis kadrosu ve KOBI odaklı bakış açımız ve KOBI ekibimiz ile iş ortaklarımıza Tümleşik İletişim, Network, Çağrı Merkezi ve Video konferans Çözümleri özelinde de katma değerler sunacağız. İş ortaklarımızın işlerinin geliştirilmesi yönünde tüm gayretlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Bu katma değerli anlaşmanın iş ortaklarımıza ve sektörümüze hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Dünya'da 58 ülkede faaliyet gösteren Avaya, 14.000+ çalışanı ile dünyanın teknoloji merkezi Silikon Vadisi'nin iletişim devlerindendir.

Okuyucu Yorumları