Artes tabletle hem iş yapın, hem eğlenin!

İş ve eğlence için üretilen tabletler arasında karar veremediyseniz, işte size uygun tablet!

Hem iş yapın, hem eğlenin!

Zorunlu durumlar dışında, tabletler kullanım kolaylıkları sayesinde bilgisayara tercih ediliyor. Hızla gelişen tablet sektöründe, boy gösteren firmalar özel ihtiyaçlara yönelik ürünler geliştiriyor. Son teknolojiyi takip etmeyen kullanıcı için bu tabletler içerisinden en uygununu tercih etmek oldukça zor.

Alışveriş sırasında, iş ya da eğlence için üretilmiş tabletler arasında kalıyorsanız Artes Q818 aradığınız ürün olabilir. Artes Q818, eğlence ve iş dünyasının gerekliliklerini tek bir potada eritiyor. Android 4,1 Jelly Bean sürümüne sahip olan ürün, 4 çekirdekli Cortex A7 işlemci kullanıyor. Eğlence ve oyun performansı için cihazda 8 çekirdekli PowerVR SGX544MP grafik işlemcisi bulunuyor. 7.5mm inceliği sayesinde kolay taşınan Artes Q818, HDMI çıkışına da sahip. Bu sayede, HD TV'lerde ya da monitörlerde görüntü almak için bilgisayar kullanmaya gerek kalmıyor.

HDMI çıkışı sayesinde, televizyonlar üzerinden HD film izlemek, sunum yapmak ve oyun oynamak mümkün. Artes Q818, iş ve eğlence için fotoğraf çekenlere de hitap eden 5 MP'li autofocus kameraya sahip. 4000mAh'lik batarya ise tek şarjla tablet üzerinde 25 saat aralıksız müzik dinlemenize, 5 saat HD Film izlemenize, 10 saatten fazla sürede iş yapmanıza olanak sağlıyor. Standart olarak 16 GB hafızası bulunan tablete, 32 GB'lık MicroSD takmak mümkün oluyor. 1GB DDR3 RAM'e sahip olan cihaz oyun ve film sırasında başarılı bir performans sunuyor. Son kullanıcı fiyatı: 499 TL

Okuyucu Yorumları