Artık Fakslar, E-Posta Kutularına Gidiyor

EasyLink’in Masaüstü Entegre Mesajlaşma hizmetleri kapsamındaki Fakstan E-Postaya çözümüyle, fakslar doğrudan alıcıların e-posta kutularına gidiyor.

Artık Fakslar, E-Posta Kutularına Gidiyor

Elektronik iş çözümleriyle, şirketleri tedarikçilerine, dağıtımcılarına, perakendecilerine ve tüketicilerine bağlayan EasyLink, Masaüstü Entegre Mesajlaşma uygulamasıyla, İnternet üzerinden faks alışverişi imkanı sunuyor. Fakstan E-Postaya çözümüyle, faks mesajları doğrudan e-posta kutularına ulaşıyor.

EasyLink Türkiye Genel Müdürü Mustafa Arslan, Fakstan E-Postaya çözümünün yararlarını şöyle özetliyor: “EasyLink, özellikle Entegre Masaüstü Mesajlaşma Hizmetleri’yle KOBİ’lere büyük avantajlar sağlıyor. Fakstan E-Postaya çözümünü de içeren Entegre Masaüstü Mesajlaşma Hizmetleri, KOBİ’lerin verimliliğini, hiçbir ek yazılım ya da donanım yatırımına gerek olmaksızın artırıyor. Firmalar aynı zamanda, masraflı analog telekomünikasyon ekipmanından ve iletişim ağlarından da tasarruf ediyor.”

EasyLink’in Fakstan E-Postaya hizmeti sayesinde, faks aracılığıyla gönderilen ya da alınan her türlü belge, doğrudan elektronik ortama aktarılarak e-posta halinde okunabiliyor. Bu hizmetler, kullanıcılara, herhangi bir sunucu, ek yazılım ya da donanım yatırımı olmaksızın İnternet üzerinden bütün dünyayla faks alışverişi yapma ve kendilerine gönderilen faksları doğrudan e-postalarına alma olanağı tanıyor.

Kullanıcılara, özel bir EasyLink faks numarası veriliyor. Fakslar, bu numaraya gönderildiğinde, TIFF ya da PDF dosyalarına çevriliyor; standart bir e-posta mesajına ekleniyor ve kullanıcının e-posta hesabına ulaştırılıyor. Bu e-postalar, herhangi bir mesaj gibi açılabiliyor, okunabiliyor, basılabiliyor, saklanabiliyor ve yönlendirilebiliyor.

Mevcut altyapıyı değiştirmeye gerek kalmadan, İnternet üzerinden gerçekleştirilen bu uygulama, zaman tasarrufunun yanı sıra, faks makinesi, faks sunucusu, sarf malzemeleri ve bakım masraflarını da ortadan kaldırıyor.

Okuyucu Yorumları