Artık internetsiz dükkan kalmayacak!

Vodafone internetli esnaf tarifesi kapsamında, 3 aya varan telefonsuz ADSL deneme paketi veriliyor.

Esnafa internet geliyor!

Türkiye'nin Dijital Dönüşümüne katkıda bulunan Vodafone, mobil teknolojilerin gücüyle abonelerinin hayatını kolaylaştıracak fırsat ve avantajlar sunmaya devam ediyor. İşletmelere maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan çözümler geliştiren "Vodafone İş Ortağım" çatısı altında esnafa maliyet avantajı sağlayan kampanyalardan bir yenisi ile Vodafone'lu esnafa her an her yerde internete ulaşma imkânı tanınıyor. Kampanya kapsamında internetli esnaf tarifelerine geçen Vodafone'lu esnaf, 3 aya varan telefonsuz ADSL deneme paketine sahip olabilecek.

İnternetli Esnaf tarifelerindeki aboneler 3 aya varan telefonsuz ADSL deneme paketleri ile sabit telefona ihtiyaç duymadan dükkanlarında internet kullanabiliyor. 12 ay kalma sözü veren İnternetli Esnaf tarifelerindeki abonelere özel üç farklı seçenekte telefonsuz ADSL deneme paketleri sunuluyor. İnternetli Esnaf Large tarifesini seçen aboneler ayda 59 TL'ye 3GB mobil internet, 3000 dakika, 3000 SMS'in yanında 3 ay boyunca limitsiz ADSL deneme paketine sahip oluyor. İnternetli Esnaf Medium tarifesini seçen aboneler ayda 44 TL'ye 2GB mobil internet, 2000 dakika, 2000 SMS ve 3 ay boyunca limitsiz ADSL deneme paketine sahip oluyor. İnternetli Esnaf Small tarifesini seçenler ise ayda 29 TL'ye 1GB mobil internet, 1000 dakika, 1000 SMS ve 1 ay boyunca limitsiz ADSL deneme paketine sahip oluyor. Böylece Vodafone'lu esnaf, dükkanına telefon bağlatmaya gerek olmadan ve sabit hat için hiçbir ek ücret ödemeden, dükkanlarında limitsiz internet kullanma imkânına kavuşuyor. Bu avantajdan faydalanmak için abonelerin ADSL yazıp 6666'ya SMS atarak telefonlarına gelen şifreyle birlikte 0850 210 0542'yi araması ya da en yakın Vodafone Cep Merkezi'ni ziyaret etmesi gerekiyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkânlarını abonelerimiz için kolaylaştıran teknolojiler geliştiriyoruz. Vodafone İş Ortağım olarak, Türkiye'de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve bundan en çok faydalanacak esnafımızı önemsiyoruz. Esnafın hızla dijital dönüşümde yerini alması için Yarına Hazırım Platformu'yla onları yakından tanımayı amaçlıyoruz. İşlerini yarına hazırlamayı sağlayacak çözümler önerirken, onlar için tasarruf fırsatları yaratmaya odaklanıyoruz. Müşterilerimizin her an her yerde dijital dünyaya kesintisiz ve yüksek hızla bağlanabilmeleri için sadece mobil değil, sabit iletişim ihtiyaçlarını da karşılayacak ürün ve hizmetler sunuyoruz. 'Vodafone SüperNet Telefonsuz ADSL ve Fiber' hizmetimizle, süper interneti sabit teknolojiler üzerinden de tüketicilerle buluşturarak dijital dönüşümü evlere getirdik. Şimdi, Vodafone'lu esnafa özel kampanyayla esnafımızın dükkanına avantajlı fiyatlarla limitsiz ADSL sağlıyoruz. Esnafımıza 'Dijital Dönüşümle rekabette öne geçmek Vodafone İş Ortağım'la işte bu kadar kolay' diyoruz. Türkiye ekonomisini uzun yıllardır ayakta tutan esnafımıza rekabetçilik, verimlilik ve maliyet avantajı sunarak beklentilerini karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz."

Okuyucu Yorumları