Artık WinZip'in de Evrensel uygulaması var!

Windows 10'un Evrensel Uygulama platformuna popüler bir yazılım giriş yaptı!

Bir Evrensel Uygulama daha!

Vine'ın ardından bir diğer popüler uygulama da Windows 10 üzerinden Evrensel Windows Platformu'yla buluşuyor. Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen dosya paylaşım ve yönetim uygulamalarından WinZip, Microsoft'un Evrensel Windows Platformu için Windows 10 üzerindeki yeni uygulamasını kullanıma sunduğunu duyurdu.

WinZip Universal, bu yenilikle birlikte sadece Windows 10 PC'ler ve tabletlerde değil Windows 10 Mobile telefonlarda da kullanılabilecek. Yeni Evrensel uygulamaların Cortana desteği sayesinde WinZip Universal'in de bu dijital asistanla dosyaları rahatlıkla zip'leyebileceği ya da zip'lenmiş dosyaları çıkartabilecğini söyleyebiliriz. Evrensel uygulamaların diğer önemli avantajları arasında Box, Dropbox, Google Drive ve OneDrive gibi bulut hesaplarla kurduğu bağlantılar yer alıyor.

WinZip Universal, halihazırda Windows Store üzerinden bir deneme süresi için ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bu deneme süresinin ardından bir yıllık üyelik için ücret ödenmesi gerekiyor. WinZip, Evrensel uygulamanın yanında Windows masaüstü uygulaması için 20.5 versiyonunu da duyurdu.

Artık WinZip'in de Evrensel uygulaması var!
Okuyucu Yorumları