Arvento CeBIT Euroasia'da "takip"te olacak

Arvento, son ürünleri ve projeleri ile CeBIT Bilişim Eurasia 2009'a katılıyor.

Arvento CeBIT'te!

Mobil teknolojiler ve araç takip sistemleri alanında faaliyet gösteren Arvento, CeBIT Bilişim Euroasia 2009'da yeni ürünleriyle tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve üretilen takip sistemleri ile pazar liderliğini üstlenen Arvento"Mini Takip Sistemini" de ilk defa fuarda tüketicilerin beğenisine sunacak.

60 binin üzerinde araç ve 4 binin üzerinde müşteri referansıyla Türkiye'de araç takip sistemleri konusunda pazar lideri konumunda olan Arvento'nun özel sektörde yüzde 55'lerde, kamuda ise yüzde 90'larda pazar payı hâkimiyeti bulunuyor. "Arvento Araç Takip Sistemleri" aralarında Orman Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nı bulunduğu çok sayıda kamu kuruluşu ve özel sektör kuruluşu tarafından kullanılıyor.

GPS uydularından alınan bilgilerle çalışan "Arvento Araç Takip Sistemleri" ile araçlar, 7 gün 24 saat sayısal haritalar üzerinden izlenebiliyor. Sistem sayesinde araçların izlemiş oldukları rotanın yanı sıra hızları, duraklama yaptıkları yerler ve daha detaylı çok sayıda bilgi on-line olarak anında raporlanabiliyor. Projenin ve kurumların ihtiyacına göre Arvento araç takip sistemleri geliştirilebiliyor ve farklı verilerin takibi de sağlanabiliyor.

Treyki Mini Takip Sistemi

Treyki Mini Takip Sistemi

Arvento, Türkiye'de yakaladığı başarıyı yurtdışı pazarlara da taşıyor. Geliştirdiği teknolojiyi 7 ayrı ülkeye ihraç eden Arvento Mobile, Moldova, Gürcistan, Mısır ve KKTC'yi de araç takip sistemleriyle ilk kez tanıştıran şirket unvanını taşıyor. Arvento Mobile, bu ülkelerin çoğunda pazar lideri konumunda hizmet veriyor.

Arvento Mobile tarafından geliştirilen ve CeBIT Bilişim Euresia 2009'da beğeniye sunulacak 'Treyki Mini Takip Sistemi' ile özellikle yaşlı, hasta, çocuk takibi ve güvenliği ile ilgili çözümler sunmayı amaçlıyor. Arvento Mobile, Türkiye nüfusunun yüzde 26,3'nün 0–14 yaş grubunda olduğu ve 400 bine yakın da Alzheimer hastası olduğu için, Treyki Mini Takip Sistemi'ne yoğun ilgi bekliyor. Treyki aynı zamanda evcil hayvan takibi için de kullanılabilecek.

Arvento Mobile, 7-11 Ekim tarihlerinde 10'uncusu düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda 3 numaralı salonda D 63 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları