Aşkınız kesintiye uğramasın diye...

Aşkınız kesintiye uğramasın diye Ttec'ten EasyCharge.

Aşkınız kesintiye uğramasın

Mobil akseuar markası Ttec, "Sevgililer Günü'nde ne alsam?" diye düşünenlere rengarenk ve fonksiyonel hediye alternatifleri sunuyor. Şarj sorunlarına getirdiği pratik çözümleriyle tanınan Ttec, EasyCharge Smart MFi ve EasyCharge Smart ile sevgililere kesintisiz aşkı sunuyor.

Ttec, her yerde rahatlıkla kullanabilen EasyCharge Smart MFi ve Smart ile prizlere bağlı kalmadan hayatı kolaylaştırıyor. Smart MFi ve Smart modellerinde, yüzde 300'e kadar şarj kapasitesi ve 5 farklı renk seçeneği bulunuyor. Akıllı telefon, tablet ve daha birçok farklı dijital cihazı şarj edebilen Ttec EasyCharge Smart ve EasyCharge Smart MFi modelleri, ürünün saklı bölmesinde yer alan micro USB veya Apple lightening kabloları ile kablo taşıma sorununu da ortadan kaldırıyor. Ürünlerin içerisinde LG batarya kullanılıyor.

Apple'dan Ttec'e onay...

EasyCharge ailesinin ambalajlarında yer alan resmi MFi ibaresi, Apple'ın Ttec ürünlerini onayladığını anlamına geliyor. EasyCharge serisinin iPhone ve iPad'lerin şarj ihtiyacını sorunsuz giderebildiğini test eden Apple Laboratuvarları, 'iPhone için üretilmiştir' anlamına gelen Made For iPhone (MFi) ibaresini Ttec ambalajlarına yerleştirdi.

"Ne kadar kaldı acaba?" diye düşünme; EasyCharge'ı salla!

İki cihazı aynı anda şarj edebilme özelliğine sahip olan EasyCharge Smart MFi ve Smart'ın ne kadar pil ömrü kaldığını öğrenmek de çok kolay. Ttec'in patentli teknolojisi olan, EasyCharge serisinde yer alan LED piller, bataryanın doluluk durumunu görmeyi mümkün kılıyor. Batarya durumunu öğrenmek için ürünü bir kez sallamak yeterli oluyor.

"Sevgililer Günü'nde ne alsam?" diye düşünenler için birçok hediye alternatifini bir araya getiren Ttec ürünlerine, operatör mağazalarından, teknoloji marketlerden ve www.ttec.com.tr 'den ulaşabilirsiniz.

Ttec EasyCharge Smart MFi Taşınabilir Şarj Cihazı: 169,90 TL

Ttec EasyCharge Smart Taşınabilir Şarj Cihazı:129,89 TL

Okuyucu Yorumları