Assassin's Creed: Syndicate geliyor!

Assassin's Creed serisi, Syndicate ile geri dönüyor. Peki Syndicate'te bizi neler bekliyor?

İşte yeni Assassin's Creed!

Ubisoft, tropik denizleri ve korsanları bir kenara bırakıp, daha modern bölgelere geri döneceğini açıkladı. Assassin's Creed serisinin bir sonraki üyesi Endüstri Devrimi sırasında, Londra'da geçecek.

PlayStation Blog'da belirtildiğine göre Assassin's Creed: Syndicate bu kez Jacob ve Evie Frye adlı ikizlerin çevresinde geçecek. İkizler, kendilerini giderek zenginleşen endüstriciler ve çabalayan, fakirleşmiş çalışan sınıf arasındaki savaşın ortasında buluyorlar.

Seride Londra Köprüsü, Big Ben ve Londra Kulesi gibi Londra'nın simgesel mimarisinin içerisinde gezilmesine imkan tanınarak, bir nevi öze dönülüyor. Ubisoft tarafından bu oyunun geçtiği alan "bir Assassin's Creed oyununda yaratılan en büyük, en modern açık-dünya şehri" olarak tanımlanmakta.

Oyun, Ubisoft'un Quebec stüdyosu tarafından geliştirilecek ve başka sekiz Ubisoft stüdyosu tarafından da desteklenecek: Ubisoft Singapore, Ubisoft Annecy, Ubisoft Montpellier, Reflections, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Shanghai ve Ubisoft Kiev.

Ubisoft'ta kreatif direktör olan Marc-Alexis Côté'nin söylediğine göre Assassin's Creed: Syndicate iki yıldır geliştirilmekteydi ve PS4 ve Xbox One için 23 Ekim 2015'te yayınlanacak. Kısa bir süre sonra da oyunun PC sürümü sunulacak...

Okuyucu Yorumları