Asus, "dünyanın en incesi" olacak!

Sony'nin elinde bulunan bu rekor, çok yakında diğer bir donanım devinin eline geçebilir!

Sony'nin rekoru kırılıyor!

Pek çok segmentte olduğu gibi tablet segmentinde de iddialı ürünlere yer veren Asus'tan dev bir atak daha geliyor. Ortalıkta dolaşan söylentilere göre Asus, şu an Sony'nin elinde olan bir rekoru kırma peşinde...

Asus, ürünlerinde cihazların isimleriyle oynayarak çeşitli kelime oyunları yapmasının yanında, atılımcı ürünlere imza atmasıyla da tablet segmentinde oldukça dikkat çekiyor. Özellikle FonePad ve PadFone tabletleriyle beğeni toplayan Asus, şimdi de "dünyanın en incesi" olmaya aday.

Gelen haberlere göre Asus şu sıralar yepyeni bir tablet hazırlığı içinde. Üstelik Asus'un üzerinde çalıştığı tabletle birlikte incelik rekoru kıracağı söyleniyor. Şu an tabletler arasında en ince modelle Sony, incelik rekorunu elinde bulunduruyor. Sony Xperia Tablet Z, 6.9 mm'lik incelikle bu durumda lider konumda. Asus'un yeni tabletinde bu değeri 6 mm'ye indirmesi bekleniyor. Elbette bunların hepsi şimdilik söylenti, ancak Asus'un tablet segmentinde geçmişte yaptıklarına bakınca, inanması da çok zor değil.

Okuyucu Yorumları