Asus en hızlıyı arıyor!

Asus, PC parçalarını en hızlı birleştirene hediye veriyor! İşte İstanbul'da düzenlenen yarışma...

Asus en hızlıyı arıyor!

ASUS, donanım ürünlerine ve PC birleştirme/toplama işlemlerine ilgi duyan kullanıcıları zamana karşı yarıştırıyor. Haziran'ın ilk haftasına kadar 4 hafta boyunca her hafta sonu İstanbul'un farklı teknoloji marketlerinde düzenlenecek olan ASUS etkinlikleri ile sistem parçalarını bir araya getiren "en hızlıyı" EeeBox EB1007 PC bekliyor.

Etkinliğin ilk ayağı geçtiğimiz hafta sonu Taksim'de yer alan Demirören AVM'deki Saturn mağazasında başladı. 2 gün boyunca yarışan katılımcılar arasında 1 dakika 16 saniyelik skorla Ramazan Özçelik birinciliği kazanarak EeeBox EB1007 PC sahibi oldu.

Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri süren aktivitede mağazadan almış olduğunuz herhangi bir ASUS ürünü faturası ile standa gittiğinizde sürpriz hediyeler de sizlerin olacak.

Bu müthiş eğlencede yerinizi almak ve siz de hızınızı göstermek istiyorsanız, 14-15 Mayıs tarihlerinde etkinliğin ikinci durağı olan Beylikdüzü Mediamarkt'a uğrayın.

Etkinlik Hakkında: 7-8 Mayıs tarihlerinde Taksim Media Saturn'de gerçekleştirilen birinci hafta etkinlikleri ile ilgili video görüntülerine http://www.youtube.com/watch?v=9-X58xfGuD8 adresinden ulaşabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları