Asus, Fonepad 7'yi duyurdu!

ASUS, 3G ve çift SIM'li telefon işlevlerine sahip yeni 7 inç phablet'i ASUS Fonepad 7'yi tanıttı.

Asus, Fonepad 7'yi tanıttı!

ASUS, 3G ve çift SIM'li telefon işlevlerine sahip yeni 7 inç phablet'i ASUS Fonepad 7'yi (FE171CG) tanıttı. Yeni ASUS Fonepad 7, önceki FE170CG modelinden daha ince ve daha hafif bir tasarıma sahip olmanın yanı sıra, tek elle kullanıma da son derece uygun.

Fonepad 7, 8MP ve otomatik odaklama özellikli bir arka panel kamerası ile donatılmış bulunuyor. f/2.41 diyagram açıklığına sahip lense sahip olan kamera, mavi camlı optik filtresi sayesinde olağanüstü performans gösteriyor. ASUS PixelMaster Düşük Işık modu özelliğine sahip ilk ASUS phablet'i olan ürün, düşük ışık koşulları altında keskin ve canlı fotoğraf çekmeyi her zamankinden daha kolay hale getiriyor.

İnce ve hafif tasarım

Yalnızca 7,9 mm kalınlığa ve 280 gram ağırlığa sahip olan yeni Fonepad 7, önceki modelden 2,8 mm daha ince ve 10 gram daha hafif. 9,24 mm'lik ince çerçeve Fonepad 7'nin genel ağırlığını azaltırken, ürünün ince ve hafif tasarımı tek elde kullanımı da kolaylaştırıyor. İnce çerçeve aynı zamanda ekran-gövde oranının da en yüksek seviyede olmasını sağlıyor.

Siyah, beyaz, altın ve kırmızı renk seçenekleriyle birlikte sunulan Fonepad 7 modelleri, sahip oldukları özgün doku ile tutuş kolaylığı ve şık görünüm avantajlarını sağlıyor. İletken olmayan vakum maden kaplama (NCVM) teknolojisine sahip metalik bant ile çerçevelenen ekran, ürünün şıklığına şıklık katıyor.

8MP PixelMaster kamera

Yeni ASUS Fonepad 7, 8MP özelliklerine sahip arka panel kamerasını kullanıyor. Kameranın f/2.4 diyafram açıklığına sahip büyük lensi, farklı ışık koşulları altında kameranın performansını artırıyor.

Fonepad 7'in ASUS için ilk olan bir diğer özelliği de, şirketin ASUS'a özgü PixelMaster kamera teknolojisi olan Düşük Işık moduna sahip ilk phablet'i olması. PixelMaster teknolojisi özellikle düşük aydınlatılmış ortamlarda kamera performansını artırıyor. Kamera, birbirine bitişik pikselleri birleştirerek ışık hassasiyetini %400'e varan oranda artırabiliyor. Bu da flaş kullanmadan parlak ve net fotoğraf ve videoların çekilebilmesini sağlıyor. Fonepad, 8MP arka panel kamerasının yanı sıra, kullanıcıların aileleri ve dostlarıyla görüntülü konuşma yapabilmelerini sağlayan 2MP'lik bir ön panel kamerasına da sahip.

Çift SIM rahatlığı

Tam kapsamlı bir 7 inç phablet olan ASUS Fonepad 7, dahili çift SIM ve çift-beklemeli 3G telefon işlevlerini bir arada sunuyor. Çift SIM kart girişi, Fonepad 7'yi bir iş ve seyahat arkadaşı haline getirirken, kullanıcıların diledikleri an, diledikleri yerden, diledikleri kişiyle bağlantı kurabilmeleri için çift telefon hattı kolaylığını sağlıyor.

ASUS Fonepad 7 Türkiye'de Mart ayında satışa çıkacak.

Asus Fonepad 7 - Teknik Özellikler

Asus Fonepad 7 - Teknik Özellikler

İşlemci: Intel Atom Z2520 dual-core (1.2 GHz)
İşletim Sistemi:
Android™ 4.4 (KitKat)
Ekran:
7 inç IPS (1024x600)
Kameralar: 5MP/8MP arka kamera - 2MP ön kamera
Bellek: 1GB/2GB LPDDR2 RAM
Depolama: 8GB/16GB eMMC (64GB microSD)
Bağlantılar:
3G, BT 4.0, microUSB, microSD
Pil:
4000 mAh
Pil Ömrü: 11.5 saate kadar
Boyutlar:
110.6 x 196 x 7,9 mm
Ağırlık:
280 gr.

Okuyucu Yorumları